Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Junimaand is Faelinmaand!

Faelin! Lieve, dappere, vaak goedlachse Faelin! En als de lach doorbreekt dan maakt dat de dag. Morgen, vrijdag 10 juni, wordt ze vijf. Vijf jaar oud. Of vijf jaar jong, beter gezegd. Maar ze heeft in die vijf jaar al net zoveel meegemaakt als een ‘normaal’ mens in zijn of haar hele leven. ‘Want een lang verhaal kort: Faelin heeft een levensreddende behandeling nodig in de VS! Ze leeft in isolatie omdat ze een zeldzame, levensbedreigende aandoening heeft.’ Kent u het verhaal nog niet of wilt u meer weten over de ziekte of over de achtergronden, druk dan even op deze link: https://www.geef.nl/nl/actie/faelins-reis/donateurs. Dan komt u alles over alle ins en outs te weten.

En via deze link kunt u ook een donatie geven. Want om Faelin naar Amerika te krijgen en om later een levensverbeterende behandeling te ondergaan is geld nodig. Veel geld. Een half miljoen om precies te zijn. En dankzij allerlei acties in de afgelopen jaren is er inmiddels bijna een ton ingezameld. Veel geld inderdaad maar eigenlijk ook nog veel te weinig. Daarom, doneer! Of doneer nog een keer. Want alle beetjes helpen. En u bent niet de enige hoor. Ruim 4.000 donateurs gingen u voor!

En dan heb je nog haar ouders. Dappere ouders! Het leven van Albert en Karin staat grotendeels in het teken van de zorg en de verzorging van Faelin. En natuurlijk is daar ook nog de zorg en liefde voor hun jongste dochtertje Miki van twee. Beide ouders zijn ook zeer actief voor de Stichting Faelin. De stichting die allerlei acties op poten zet om maar zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de behandeling van Faelin. Onvermoeibaar gaan ze door want opgeven is geen optie. Faelin moet en zal naar Amerika waar haar gezondheidstoestand na de diverse behandelingen enorm zal toenemen.

Faelinmaand

Deze maand is dus uitgeroepen tot Faelinmaand en daarom zijn er tal van acties georganiseerd. Haar verjaardag morgen is ook het eind van de zeer bijzondere muzikale Catawiki-veiling. Onder andere een zeefdruk van Herman Brood, een lithografie van AC/DC en tal van bijzondere elpee’s worden geveild. Hebt u dit evenement gemist, druk dan snel nog even op deze link:  https://www.catawiki.com/nl/a/629517.

Tijd om gas terug te nemen is er daarna niet want op zondag 12 juni start Susan Flokstra (tante Suus) met haar fietstocht door heel Nederland. Op 25 juni hoopt ze deze tocht te voltooien met hopelijk fietstassen vol met donaties. Benieuwd waar de fietstocht van maar liefst 1.400 kilometer langsgaat? Het is allemaal te volgen via deze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Stichting-Faelin-on-tour-109431128434323. Ook weer zo’n geweldig initiatief!

En dan is daar tot slot op zondag 26 juni de speciale Faelin-dag Faest in BSV de Hoogte aan de Borgweg 88 in Groningen. Wederom een prachtige dag met de verkoop van LP’s, speelgoed, (kinder)kleding, rommelmarkt, springkussen, ambachtelijke lekkernijen, de huldiging van tante Suus natuurlijk en nog veel meer. Al deze bijzondere gebeurtenissen zijn uiteraard te volgen op deze Facebookpagina: https://www.facebook.com/StichtingFaelin. Een uitgaanstip van jewelste.

Wat een energie, wat een activiteiten, wat een moed en wat een doorzettingsvermogen. En dat allemaal om Faelin naar Amerika te krijgen voor levensverbeterende behandelingen. Helpt u een klein beetje mee om dit te kunnen realiseren? Hierbij nogmaals het donatielinkje: https://www.geef.nl/nl/actie/faelins-reis/donateurs. Langskomen in Groningen kan natuurlijk ook. Maak van Faelinmaand een onvergetelijke maand!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69