Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Breaking, Eetcafé Kloaverstee opent de deuren!

Er is witte rook Pieter over de opening van Eetcafé Kloaverstee?

Er is eindelijk witte rook Bertus, vandaar dat ik die direct bel. Eindelijk is de vergunning binnen. Het heeft langer geduurd dan verwacht en gehoopt maar nu wil ik vooruitkijken. Kort samengevat, ik heb enorm veel zin om open te gaan!

Wanneer is het zo ver?

Zaterdag 4 juni vindt dit heuglijke feit plaats. Een ‘grande opening’ zit er nog niet in, dat volgt wellicht later. Daarbij is de capaciteit in verband met het opstarten in het begin nog beperkt en ik hoop dat de mensen hier begrip voor hebben. In het eetcafé is plaats voor zo’n 25 a 30 gasten. Misschien dat er tussendoor enige plaatsen over zijn aan de bar maar dat moet ik dan ter plekke even bekijken. Vol is wat dat betreft vol.

De keuken zal ongeveer van 16.30 tot 21.00 uur geopend zijn voor bestellingen. De eerste weken is er nog geen afhaal maar het is zeker de bedoeling om dat op een later moment op te starten.

Naast de zaterdag, wil ik sowieso zondag 5 juni open gaan op dezelfde tijden. Maandag 6 juni, Tweede Pinksterdag inderdaad, moet ik nog even bekijken. Dit heeft ook met het beschikbare personeel te maken. Mochten er nog mensen op zoek zijn naar een geschikte bijbaan, mail dan gerust op korte termijn naar pieterklaver44@gmail.com! Ik zal de reacties met zeer veel interesse lezen.

Je kunt vanaf medio volgende week reserveren begreep ik?  

Klopt, volgende week komt onze Facebookpagina in de lucht. En waarschijnlijk ook een website die later nog verder zal worden uitgebreid. Dan is het ook het mailadres bekend waarop de mensen kunnen reserveren. En deze Facebookpagina zal uiteraard ook gebruikt worden om onze menukaart ‘te showen’. In de weken daaropvolgend is het de bedoeling dat ik van donderdag t/m zondag open zal gaan.

Mensen moeten volgende week dus de nieuwe Facebookpagina in de gaten houden?!

Ja, daar komt het wel op weer. Dan kan er gereserveerd worden en op deze pagina zullen alle updates volgen. Ik weet ook niet precies wat er allemaal op ons afkomt maar ik ga er vanuit dat we vrij snel kunnen schakelen en wanneer we alles onder controle hebben, oftewel wanneer we de kinderziektes eruit gehaald hebben, van daaruit ons dienstenpakket kunnen uitbreiden.

Maar eerst ligt de focus dus op zaterdag 4 juni! Het was peentjes zweten de afgelopen weken maar nu wordt het tijd om te oogsten. Nogmaals, ik heb er zin in. Graag tot ziens!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69