Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Gastgezinnen gezocht voor Op Roakeldais 2022!

De afgelopen 2 jaren was het door het bekende coronagebeuren helaas niet mogelijk om het Op Roakeldais festival in Warffum te organiseren. Maar nu kan en mag het weer!!! Normaal gesproken begint de organisatie direct na afloop van het festival alweer met de organisatie van het volgende jaar. Dat was nu natuurlijk allemaal erg lastig.

Maar volgens de laatste berichten lijkt het de organisatie toch te lukken om zeven buitenlandse groepen naar Warffum te halen. En die hebben natuurlijk een slaapplek nodig. In Middelstum zouden wij ook graag weer een groep willen huisvesten. Daarom zijn wij nog op zoeken naar gastgezinnen!!!

Het festival gaat over cultuur, dans, muziek van en voor de hele wereld en wil laten zien dat het zorgt voor verbroedering. Een thema dat op dit moment natuurlijk erg actueel is. De organisatie wil graag bijdragen aan respect en ruimte voor iedereen.

Lijkt het jou of jullie leuk om een keer mee te doen als gastgezin of denk je er over na maar heb je nog wat vragen neem dan gerust contact op met Yke Klaver. Dit kan via het mailadres yke.klaver@hetnet.nl of op het nummer 06-11760595. Wil je meer weten over het festival, kijk dan eens op de website: www.oproakeldais.nl.

(Bron: Yke Klaver)

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69