Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sunsation Live 2022, Great Piano’s On Tour

‘Toen we op 14 april 2019 om 02.00 uur ’s nachts de muziek uitschakelden om vervolgens de zaalverlichting aan te doen, had niemand gedacht dat we zo lang op een volgend feest in die beruchte en befaamde rode tent moesten wachten.’ Zo viel eind vorig jaar reeds op de Sunsation-Facebookpagina te lezen. En zo is het natuurlijk ook. Maar die donkere periode hebben we gelukkig eerst gehad, laten we vooral vooruitkijken naar al het moois wat zich aan gaat dienen!

Want het jaarlijkse Sunsation-aftellen is begonnen. Op vrijdag 01 april begint de 33e editie van dit muziekfestijn in Middelstum. Na het succesjaar 2019, met maar liefst twee uitverkochte avonden in een vroegtijdig stadium, zit momenteel de stemming en de voorpret er zowel bij de organisatie als de bezoekers heerlijk in. Terecht, want  het mooiste muziekfestival van Noord-Groningen begint direct in stijl met Sunsation Live, Great Piano’s On Tour inderdaad.

Great Piano’s On Tour

Het eerste Sunsationweekend wordt direct swingend en interactief geopend. Great Piano’s On Tour doet voor de zesde editie op rij Middelstum aan. Op vrijdag 01 april wordt Middelstum en omstreken langzaam maar heel zeker opgewarmd voor de komende feestavonden!

Moest Sunsation tijdens de eerste editie nog even wennen aan Great Piano’s On Tour, in de jaren erop wisten de bezoekers tijdens de steeds drukker wordende dansavonden precies wat er van hun verwacht werd. Het duurde dan ook niet lang of de dansvloer stond vol. En dat is ook niet zo verwonderlijk. Want tijdens deze avondvullende muziekshow staat de bezoeker centraal!

De ervaren muzikanten spelen op verzoek waarbij niets te gek is. Van klassiekers tot de hits van nu. En als ze een bepaald verzoekje niet helemaal uit hun hoofd kennen dan improviseren ze wel wat. Speciaal voor deze avond wordt het podium in het midden van de tent geplaatst. Het beeld van bezoekers die op de piano’s stonden te dansen of op het podium mee stonden te swingen staan op het netvlies van de organisatie gegrift! Gezelligheid troef dus!

Sander Metz

Sander Metz vindt het geweldig om mensen te vermaken en te verbinden, waarbij muziek in veel gevallen een belangrijke rol speelt. Hij is dus een rasechte entertainer. Met zijn gitaar, basgitaar, drums en stem is het altijd en overal feest. In de loop der jaren heeft hij een groot reportoire opgebouwd waardoor hij overal kan spelen. Vrijdag 1 april komt hij dat tijdens Sunsation Live bewijzen!

DJ Eling

De succesformule van de vorig jaren is niet veranderd. Middelstumer icoon en FeestDJ Eling is ook dit jaar tijdens Great Piano’s On Tour weer te bewonderen. En deze editie met een meer dan volle accu, dat belooft wat! De man die in 1998 op 12-jarige leeftijd als Sunsationvrijwilliger begon met het bijvullen van muntjes in de kassawagen neemt tegenwoordig de hele programmering van Sunsation op zijn brede schouders.

Op 01 april laat de multifunctionele en jongste Zuidhof-telg zich op een andere manier gelden. Als Sunsation Live-DJ kan hij zich weer helemaal uitleven. Inmiddels is hij als FeestDJ het visitekaartje van diverse populaire uitgaansgelegenheden in binnen- en buitenland waar hij vaak avond aan avond volle zalen trekt.

Maar vrijdag 01 april staat zijn agenda al enige maanden geblokt en kunnen de bezoekers van Sunsation dus van hem genieten, tussen de mooie pianoklanken door! De klassieke oneliners zullen ongetwijfeld regelmatig door de feesttent schallen en knallen. Een heerlijke thuiswedstrijd dus.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69