Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sunsation 2022, De Klimaatgroep Hollandse Avond

Het eerste Sunsationweekend wordt zaterdag 02 april vervolgd met de Hollandse Avond. Mede mogelijk gemaakt door Klimaatgroep Holland. Een prachtig vervolg natuurlijk. Deze avond heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In 2019 was dit evenement zelfs stijf uitverkocht!

Het is dus zaak om tijdig kaarten te kopen want op de voorverkoopdag liep het al storm. Ook niet zo verwonderlijk door de heerlijke programmering van de 33e editie van Sunsation, met dit jaar zelfs een overwegend Duits podium. Tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond wordt wederom gebruik gemaakt van twee podia in twee verschillende tenten: DJ Roy’s  Donderende Mainstage en Maarten’s Bierstube.

Donderende Mainstage:

Frans Bauer

‘Heb je even voor mij’, is misschien wel Frans Bauer zijn grootste hit maar het even tijd vrijmaken voor Middelstum bleek verdraaid lastig. Gelukkig komt hier tijdens de 33e Sunsation editie verandering in wanneer ster Frans Bauer aan de Sunsation hemel staat te schijnen. Een heerlijke hoofdact dus waarmee een langgekoesterde organisatie- én publiekswens in vervulling gaat.

Als klein jongetje weet Frans al wat hij wil: zanger worden! Op negenjarige leeftijd brengt hij zelf zijn eerste single uit. Een optreden in het programma ‘All you need is Love’ betekent de eerste landelijke bekendheid maar in 1994 breekt Frans Bauer definitief door met zijn legendarische single ‘Als sterren aan de hemel staan’.

In 2003 neemt ook Frans z’n tv-carrière een vogelvlucht. De RTL4 docusoap ‘De Bauers’ is een ongekende kijkcijferhit en wint de Gouden Televizierring. De titelsong van het programma ‘Heb je even voor mij’ staat 13 weken op 1 in de Top 100.

In 2020 bleef Frans vernieuwen. Zo nam hij een Engelstalige versie van ‘Heb je even voor mij’ getiteld ‘A moment for me’ op voor een reclamecampagne en ging hij de samenwerking aan met rapper Donnie. Met ‘Geen centen, maar spullen’ scoorde het onwaarschijnlijke duo destijds een megahit. Met recht een publiekstrekker van formaat dus en een hoofdact om trots op te zijn! 

Samantha Steenwijk

Voor het begin van haar carrière gaan we terug naar 2009 want in dat jaar maakt Samantha een vliegende start met de single ‘Kom ga mee met mij’. Een paar jaar later volgt de definitieve doorbraak en in mei 2017 treedt ze twee keer op bij Toppers in Concert. Tevens doet Steenwijk in dat jaar mee aan The Voice of Holland waar ze als tweede eindigt. Steenwijks’ auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ behaalt de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst.

Hierna gaat het pas echt hard, Samantha mag als gastartiest optreden tijdens Holland Zingt Hazes, neemt deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het podium van bijvoorbeeld Muziekfeest op het Plein. In 2019 zingt ze een duet met René Froger wat de single ‘Liefde Voor Altijd’ oplevert. In hetzelfde jaar maakt Samantha indruk met haar deelname aan Beste Zangers, dit levert haar een nominatie op voor de Gouden Televizierring. In 2020 doet ze mee aan het RTL 4-programma The Masked Singer als de kameleon. In 2021 is Steenwijk te zien als vast jurylid van het programma K2 zoekt K3, dat in Nederland en België wordt uitgezonden. Kortom, binnenkort komt een zeer veelzijdig topentertainster naar Middelstum!

Henk Dissel

Op jonge leeftijd was hij er al zeker van: Henk Dissel wordt zanger. Het mocht een aantal talentenjachten duren maar na de Tros Sterren.NL Academy kreeg hij een platencontract. Zijn doorbraak werd definitief met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012).

Henks stijgende bekendheid en podiumtalent ontging ook de Toppers niet en zij nodigden hem in 2012 uit in een stijf uitverkochte Johan Cruijff ArenA. Met zijn tot de nok gevulde tourschema en een constante productie van top-100 singles mocht hij in 2014 de BUMA NL Award voor het ‘Grootste Talent’ ontvangen. De singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen, getuige de miljoenen streams.

Brabant houdt van feest en Henk ook. Die gedeelde liefde kwam begin 2019 samen tijdens zijn eigen concert in de Brabanthallen – het Feestje van Henk Dissel. De zaal puilde uit en tijdens het vier uur durende feest kwamen al zijn vrienden en hits voorbij. Dit concert beloofde ons één ding: Henk Dissel komt hier om te blijven! 

DJ Roy

Hij maakte de opmars van de Klimaatgroep Hollandse Avond van dichtbij mee en kent Middelstum inmiddels als zijn broekzak. Hij sierde in 2019 de voorverkoopdag op met zijn aanwezigheid en maakte diverse promo’s voor dit prachtig muziekfestijn. De coronaperiode bracht hem een carrièreswitch richting de zorg maar voor Sunsation werden de agenda’s als vanouds gefinetuned met als gevolg dat DJ Roy Keuter dit jaar het publiek op magnifieke wijze door de Donderende Mainstage leidt. En dat al voor de 12e keer!

Dat DJ Roy één van de meest geboekte, beste en meest gerespecteerde DJ’s van Nederland is, hoef je de  bezoekers van Sunsation allang niet meer uit te leggen. Want hoe zat het ook al weer? DJ Roy loves Sunsation, Sunsation loves DJ Roy. 

Maarten’s Bierstube. 

Victoria – Das Helene Fischer Double

Sensualiteit, oprechtheid en professionaliteit, toegankelijkheid en authenticiteit en muziek gemaakt voor het hart. Dit zijn allemaal attributen die Helene Fischer in haar muziek op onmiskenbare wijze bij elkaar brengt. Kenmerken die ook Victoria tijdens haar shows combineert in haar zang. Zij brengt alle oude én bekende hits van Helene Fischer als ‘Atemlos durch die Nacht’ en ‘Herzbeben’ ten gehoor.

Victoria is een jonge powervrouw die, net als haar voorbeeld Helene Fischer, op een ingetogen, maar toch glamoureuze en hoogwaardige manier op het podium te werk gaat. Victoria is dan ook niet voor niets al jaren de nummer 1 en meest geboekte onder de Helene Fischer dubbels. Wij zijn dan ook erg blij haar op het Sunsation-podium te mogen verwelkomen.

Immer Hansi

De Polka und Schnapps werden Hansi al von kleins ab aan met de Papflepel in de Mund gegoten. Zijn Vater probeerde van die kleine Hansi tevergeefs der Bobsleekampioen von Tirol zu machen maar hij stond viel liever op de Bar van de Après-skihütten. Daar heeft Hansi het Party machen dan ook richtig geleerd!

Ieder Fest & Feest wordt met deze absolute Partymeister een tolle Bende! Onze Hansi zingt VOLGASS eine schöne Mix van zijn eigene Partyhits: Shotje, In de Schuur en Reünie (Après-ski) maar ook kommen andere bekende internationale Party und Après-skihits vorbei! Hansi ist von allen Markten zu hause!

Immer Hansi heeft al viele Skihütten in Gerlos, Hinterglemm, Kirchberg und Westendorf doen beven. Ook in Nederland, België en Frankrijk heeft hij al viele Party’s und Festen gedaan waaronder Zwarte Cross en das Das Coen & Sander Fest. Ook heeft Immer Hansi de Party Award voor beste act in de wacht gesleept. Klaar voor ein Lawine vol Confetti, Vlaggetjes und Wahnsinn? 

De Esperando’s

De Groningse feestband De Esperando’s is opgericht door Herman Kaijser. Deze virtuoos speelt al sinds 1975 in De Esperando’s. De band kent zijn oorsprong als schoolband op de Don Bosco MAVO in Musselkanaal. De Esperando’s hebben legendarische nummers gemaakt als “Jansie de Palingboer”, “Sexy Weekend”, “Beuk em deur de panty” en natuurlijk “Fabulous Tune”. Het motto voor Herman is: Still alive and kicking! Hoe ouder hoe enthousiaster. Uit zijn supersonische accordeon weet hij de meest verrassende tonen te halen. Herman is de entertainer van het stel.

Na verschillende samenstellingen is Bert Bieze de laatste jaren zijn vaste motor achter het drumstel geworden. Bert heeft de bijnaam Brute Bertus, niet vanwege zijn bruutheid maar vanwege zijn brute drumsolo’s. Dat Bert echt van drummen houdt is wel duidelijk, hij heeft maar liefst 20 verschillende slagwerken.

Met succes hebben de beide heren elkaar gevonden. De Esperando’s brengen een variatie aan muziek ten gehore. Voor ieder wat wils, voor jong en oud, de basis is FEEST! Hoogste tijd dus voor het debuut op Sunsation. 

FeestDJ Maarten

Terug van weggeweest en nu zelfs gezegend met een eigen Bierstube: FeestDJ Maarten! Nog zo’n artiest die we eigenlijk niet meer hoeven voor te stellen. Want hij is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten. Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, Maarten zorgt voor een kolderieke show waar de vonken van af spatten. Welkom terug dus!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69