Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Wie helpt Pieter Klaver aan een naam voor ‘zijn nieuwe toko’?!

Het verhaal zingt natuurlijk al een tijdje rond in Middelstum en omstreken. Dat Pieter Klaver Brouwers ‘overgenomen’ heeft van Esther Goedhart. In (medio?) maart wil Pieter zijn eetcafé graag openen en Esther helpt hem tijdens de eerste openingsdagen graag op weg alvorens zich volledig op het dinercafé in Winneweer te storten. Zo ontstaat vast een vliegende start daar op de hoek van de Heere- en de Schoolstraat.

Pieter over deze nieuwe stap in zijn werkcarrière: “Ja, ik heb er heel veel zin in maar ik vind het ook best wel spannend hoor. Noem het een gezonde wedstrijdspanning. Het is de bedoeling dat ik vijf dagen in de week open ga. Waarschijnlijk van woensdag t/m zondag maar ik zit ook aan donderdag tot en met maandag te denken. Dat moet ik de komende weken allemaal nog een beetje uitvogelen. Uiteraard ben ik druk bezig met de invulling van de menukaart. Spareribs, schnitzels, saté, een heerlijk varkenssteakje en misschien ook nog wel lekkere burgers en een vegetarisch gerecht met daarbij lekkere patat en/of aardappels. De mogelijkheden zijn legio inderdaad.”

Eerst druk bezig dus met het voorwerk middels allerlei gesprekken met potentiële leveranciers. En wie weet komt ook het cafégebeuren wel weer tot volle wasdom maar in het begin zal de nadruk ongetwijfeld op het eetgebeuren liggen. Waarbij het ook niet uitgesloten is dat Pieter er een pizza-afhaaldagje tegenaan gooit. Die oven staat er immers en Esther helpt hem graag op weg. Ideeën genoeg dus dat belooft wat!

Maar hoe moet Pieter zijn nieuwe zaak gaan heten? Dat is voor hem op dit moment nog een groot vraagteken. En daarom roept hij graag de hulp in van de lezers van dit stukje om hem mee te helpen. Daar staat een lekker etentje tegenover voor diegene die de uiteindelijke naam verzint. Suggesties kunnen gemaild worden naar het volgende mailadres: pieterklaver44@gmail.com.

En zodra de nieuwe naam bekend is, zal het ook niet lang meer duren voordat er een Facebookpagina de lucht ingaat met daarop allerlei nieuwtjes vermeld. De openingsdatum bijvoorbeeld en de uit te serveren gerechten. Sowieso is het mooi voor Middelstum en omstreken dat er weer een horeca-invulling bijkomt in het dorp. Goed voor de leefbaarheid, de gezelligheid en een uitstekende (in)vulling voor hongerige magen. We wachten met spanning af wanneer eetcafé ….. zijn deuren opent. Mailen maar voor naamsuggesties!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69