Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Kerst 2021 in Middelstum, de grote finale op zaterdag 18 december!

Het bestuur van de handels- en bedrijvenvereniging Middelstum,  de winkeliers en ook andere bedrijven hebben de handen ineen geslagen om de Kerstsfeer in Middelstum nog mooier en gezelliger te maken in 2021. Niet alleen voor de inwoners maar zeker ook voor de bezoekers van ons dorp! Zaterdag jl. was de aftrap met medewerking van onder andere de Blauwbloezen die, getooid in gepaste kerstkledij, gezellig swingend door ons dorpje trokken.

Ook de grote kerstboom met prachtige versieringen, gemaakt door de kinderen van de basisscholen, de kinderdagopvang en de peuterspeelzaal, valt weer te bewonderen op het Concordiaplein in Middelstum. Net als zaterdag zal ook de Kerstman op en rondom het plein zijn en staat er een arrenslee. Wie wil, kan met Kerstman en/of arrenslee op de foto. Met een traktatie van de Kerstman in de hand kunnen de kinderen op zoek gaan naar hun zelf gemaakte versiering in de boom.

Zaterdag 18 december vindt ook de grote finale van de kassabonnenactie plaats. Alle verzamelde kassabonnen van de deelnemende winkeliers kunnen, voorzien van naam en telefoonnummer, worden ingeleverd op het Concordiaplein. Aan het eind van de dag worden uit de ingeleverde kassabonnen mooie prijzen verloot. Te weten 5 kadobonnen van € 50,- vrij te besteden bij de deelnemende bedrijven en van iedere deelnemende winkel, horecazaak of salon een bon van € 25,-!

De Hippolytuskerk, die aan het Concordiaplein staat, is door Peter Zuidhof van Disco-n-Action prachtig in het licht gezet. Zie ook de bijgevoegde foto van Ina Hemmes. En bij de entrees van het dorp zal iedere bezoeker en inwoner van ons dorp sfeervol worden verwelkomd.

Ook deze zaterdag zal er kerstmuziek te horen zijn in het dorp. Dit keer trekt er een heuse draaiorgel door de straten. Veel straten zijn door de bewoners prachtig verlicht. Alleen daarom is een rondje dorp aan te bevelen. Kortom, redenen genoeg om zaterdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur Middelstum aan te doen en ondertussen de kerstboodschappen en leuke kadootjes in te slaan.

Omdat de afgelopen 2 jaar dankzij Corona veel evenementen niet door konden gaan heeft de gemeente Eemsdelta subsidie beschikbaar gesteld om bovenstaande activiteiten mede mogelijk te maken. Mooi dat dan, in eendrachtige samenwerking met elkaar in korte tijd, zulke leuke initiatieven tot stand kunnen komen. Wordt het ondanks de coronamaatregelen aan het eind van het jaar toch nog gezellig!

De Handels- en Bedrijvenvereniging van Middelstum wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69