Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Memoires op Video, Eelke Wiegersma en Adrie Kiwiet – Thoma

Begin volgend jaar verwelkom ik met Memoires op Video een nieuwe adverteerder op de website. Memoires op Video tekent het levensverhaal op van geliefde familie-oudsten voor het nageslacht. Het is een beetje als de rubriek Pensionado’s, alleen dan niet op schrift maar in video.

Memoires op Video wordt gerund door Eelke Wiegersma uit Roden en Adrie Kiwiet – Thoma uit Scheemda. Zij leggen het levensverhaal vast van geliefde familie-oudsten in het Gronings of Nederlands. Dit doen zij door interviews aan de hand van foto’s uit hun foto-albums of door bij plekken langs te gaan, die belangrijk zijn geweest in hun leven. Van al het verzamelde foto- en videomateriaal, wordt een documentaire gemaakt van zo’n 20 tot 30 minuten. Een onvoorstelbaar geschenk, waarvan de emotionele waarde in de loop der jaren alleen maar toeneemt.

Hieronder een fragment uit de Memoires op Video van het oud-Leenster (schilders-)echtpaar Aaldrik en Tiny Afman. Met dien verstande, dat deze productie uit 2019 komt en dat mevrouw Afman ons in de tussentijd helaas is ontvallen:

Memoires op Video is een onderdeel van VideoDesign.online, dat naast video’s ook gespecialiseerd is in het maken van websites. Het bedrijf is het enige in Nederland, dat bij elke website een gratis video, een gratis animatie, een gratis fotoshoot, gratis drukwerk, een gratis SEO-scan, 3 gratis blogs, 3 gratis vlogs, 3 gratis podcasts óf 12 gratis cartoons biedt.

Babbelen met Eelke en Adrie

Kijk voor meer informatie over Memoires op Video op hun website https://MemoiresOpVideo.nl. Als u meer belang hebt bij een bedrijfsvideo of website, kijk dan even naar hun uitgebreide portfolio op https://VideoDesign.online.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69