Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Kerst 2021 in Middelstum

Het bestuur van de handels- en bedrijvenvereniging Middelstum en de winkeliers en ook andere bedrijven hebben de handen ineen geslagen om de Kerstsfeer in Middelstum nog wat mooier en gezelliger te maken in 2021. Niet alleen voor de inwoners maar zeker ook voor de bezoekers van ons dorp!

De kerstboom met prachtige versieringen, gemaakt door de kinderen van de basisscholen, de kinderdagopvang en de peuterspeelzaal, is al te bewonderen op het Concordiaplein in Middelstum. Op 11 en 18 december zal ook de Kerstman op en rondom het plein zijn en staat er een arrenslee. Wie wil, kan met Kerstman en/of arrenslee op de foto. Met een traktatie van de Kerstman in de hand kunnen de kinderen op zoek gaan naar hun zelf gemaakte versiering in de boom.

Van 11 tot en met 18 december wordt er een kassabonnenactie georganiseerd. Alle kassabonnen van de deelnemende winkeliers van die periode, kunnen worden bewaard en voorzien van naam en telefoonnummer op 18 december worden ingeleverd op het Concordiaplein. Aan het eind van de dag worden uit de ingeleverde kassabonnen mooie prijzen verloot. Te weten 5 kadobonnen van € 50,- vrij te besteden bij de deelnemende bedrijven en van iedere deelnemende winkel, horecazaak of salon een bon van € 25,-!

De Hippolytuskerk, die aan het Concordiaplein staat, wordt mooi verlicht en bij de entrees van het dorp zal iedere bezoeker en inwoner van ons dorp sfeervol worden verwelkomd. Op de zaterdagen 11 en 18 december zal er kerstmuziek te horen zijn in het dorp, ook live muziek! Kortom, redenen genoeg om op die zaterdagmiddagen tussen 13.00 en 17.00 uur een rondje door het dorp te maken en ondertussen de kerstboodschappen te doen en leuke kadootjes te kopen.

Omdat de afgelopen 2 jaar dankzij Corona veel evenementen niet door konden gaan heeft de gemeente Eemsdelta subsidie beschikbaar gesteld om bovenstaande activiteiten mede mogelijk te maken. Mooi dat dan, in eendrachtige samenwerking met elkaar in korte tijd, zulke leuke initiatieven tot stand kunnen komen. Wordt het ondanks de coronamaatregelen aan het eind van het jaar toch nog gezellig!

De Handels- en Bedrijvenvereniging van Middelstum wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69