Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Anne-Jan Ozinga

Naam: Anne-Jan Ozinga

Adres, Woonplaats: Kruisweg, Lewestraat (aan de goede kant van Sander en Miss Oldehove).

Leeftijd: 29 (Als dit voor 24 december wordt gepubliceerd tenminste).

Burgerlijke staat: Ongehuwd (samenwonend)

Beroep: Rentenieren tot 1 januari 2022.

Hobby’s: Knutselen aan huis, tuin, materiaal bij KickOff, carnavalswagen en samen zijn met vrienden en (schoon)familie, en ja daar mag een biertje bij.

Lievelingsgerecht: Als er eten is om 17:30 uur ben ik allang blij, maar varkenshaas met champignon-roomsaus is altijd goed.

Mooiste film ooit gezien: Op YouTube staan een hele hoop onzinfilmpjes, maar ook veel educatieve filmpjes en van dat laatste ben ik eigenlijk meer van.

Mooiste sportmoment ooit: (Top)Sport in zijn algemeenheid is mooi.

Mooiste boek ooit gelezen: Ik ben niet zo van het lezen, maar dat was de vraag niet. Voor jullie die wel van lezen houden dus weer wat extra’s om te lezen in de vorm van dit antwoord. Graag gedaan.

Kijkt het liefst naar: Zaken die perfect zijn uitgevoerd.

Beste popsong aller tijden: Queen – Radio Ga Ga  (Live Aid 1985)

Mooiste/succesvolste versiertruc: Rick Gerdez denkt dat ik geen vrouw kan krijgen, kun jij me helpen hem het tegendeel te bewijzen?

Mooiste plekjes van het Hogeland: Achter de dijk in Kruisweg / Uitkijktoren Achter de Zwarten.

Favoriet vakantieland: Curaçao

Mooiste stad: Eén waar het niet te druk is.

Favoriete auto: Audi RS Q8 4.0 V8 TFSI 600pk, Land Rover Range Rover Sport SVR 5.0 V8 550 PK of zoiets. En als de boodschappen niet mee moeten of  de auto’s mogen wat ouder zijn, dan heb ik er nog wel een paar.

Waar heb je spijt van: Luuk zal het er wel weer niet mee eens zijn, maar ik heb nergens spijt van. Natuurlijk kun je leren van bepaalde gebeurtenissen in het verleden…… 

Wat zou je ooit nog willen doen: De gehele aarde van bovenaf bekijken om alles in perspectief te plaatsen. (Wel klimaatneutraal anders hebben we dat gezeur weer.)

Droomvrouw/man: Dromen moet je houden. (Denk daar maar even over na.)

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Je verwacht het niet, maar ’s nachts slaap ik graag. (Soms als er een feestje is, maak ik een uitzondering en mag ik opblijven van mijn moeder.)

Hoogtepunt uit het leven: Wanneer mijn zoontje lacht met zijn ogen en alle mooie momenten met familie en vrienden. (Gelukkig hebben we de foto’s nog. Niet voor iedereen gunstig kan ik vertellen.)

Dieptepunt uit het leven: Het verliezen van dierbaren.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Piet van der Veen, omdat ik weet dat hij hier totaal niet op zit te wachten.

Wat wil je verder nog kwijt: Bert en Rick bedankt! Lees allemaal even het openingswoord op Bert zijn site. Daar zit een mooie kern in. Ik denk dat Mark (Zuckerberg) inmiddels genoeg van mij weet, dus ik wou het hier graag bij laten.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69