Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Wederom staat er een mooie schuurverkoop op diverse plekken in Middelstum op de planning, tenminste…..

Twee jaar geleden vond in Middelstum een mooie lichtweek plaats. Op de laatste zaterdag van deze succesvolle week stond er een schuurverkoop op het programma. Daarvoor kon je je van te voren aanmelden met als gevolg dat er op heel veel plekken in Middelstum, inclusief de buitenwijken en omringende dorpen, particulieren hun garagedeuren hadden geopend om allerlei prullaria te kunnen verkopen. Dat was destijds een groot succes en leverde een gezellige en drukke dag op waar met veel plezier door de organisatoren op wordt teruggekeken.

En dus smaakt zo’n dag naar meer. Inclusief herhaalde verzoeken en vragen aan de organisatie om nogmaals zo’n dag te organiseren. Met als gevolg dat Karin van Dijken en Janneke Wieringa nogmaals volgens dezelfde succesformule een schuurverkoop willen organiseren. En wel op zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 16.00 uur.

Hiervoor zijn echter nog wel een aantal aanmeldingen nodig. Mocht u denken, wat een leuk idee en heeft u nog enige te verkopen spullen op zolder of weggemoffeld ergens achter in een kast staan, meld u dan voor 7 oktober bij één van beide organisatoren aan. Dit kan via jannekewieringa@gmail.com of karinvandijken@home.nl. Beide dames maken dan weer een mooie verkooplijst zodat de bezoekers kunnen zien waar ze in Middelstum zoal terecht kunnen om mooie spullen te ‘scoren’.

Meld je dus aan om van deze dag wederom een succes te maken. Meer weten? Surf dan gerust naar hun Facebookpagina: Facebook Schuurverkoop Middelstum

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69