Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Tafeltennisvereniging Midstars start met trainingen voor 55+-ers!

Hij is inmiddels 71 jaar, Piet Bergsma uit Bedum. Maar hij mag nog steeds graag tegen een tafeltennisballetje slaan. Het houdt hem fit, scherp en in conditie. ‘Dat zouden meer mensen moeten doen’, zal hij gedacht hebben. En samen met een aantal gelijkgezinden zette hij de 55 plus oldstars op bij de altijd actieve tafeltennisvereniging Midstars in Middelstum.

De kick-off voor deze trainingen is spectaculair te noemen. Want daarvoor komt op vrijdagmorgen  10 september niemand minder dan de wereldberoemde en Nederlands beste tafeltennister aller tijden Bettine Vriesekoop langs voor de opening! Gaat dat zien en meebeleven!

Het vervolg

‘Heb je jarenlang getafeltennist, speelde je het spelletje soms op de camping of ben je gewoon benieuwd hoe leuk tafeltennis is? Dan hebben we goed nieuws! OldStars tafeltennis wordt vanaf 10 september georganiseerd bij TTV Midstars in Middelstum. In principe kan iedereen meedoen, maar dit initiatief richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+.’

Middels een viertal speerpunten wordt u nu alvast lekker opgewarmd om langs te komen:

  1. Fit en scherp blijven

Bij OldStars tafeltennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Tafeltennis is een onderdeel van de training. Zo werk je via tafeltennis aan een betere balans en conditie!

  1. Sociaal actief

Naast bewegen staat bij OldStars tafeltennis ook het ontmoeten en sociaal contact centraal. Ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een kopje koffie!

  1. Met professionele begeleiding

De trainingen zijn met professionele begeleiding van een trainer die werkt met het Athletic Skills Model (ASM). Dit verbetert de vaardigheid van bewegen op een veelzijdige en laagdrempelige wijze. Het ASM bevat vaardigheden afkomstig uit allerlei verschillende sporten, spelvormen en activiteiten.

  1. Wat kan je verwachten bij OldStars tafeltennis?

Inloop met koffie/thee;

OldStars warming-up en beweegvormen;

Aan de slag met OldStars tafeltennis;

Gezellige afsluiting met elkaar.

Kom ook meedoen met de kick-off op vrijdagochtend 10 september 2021 onder leiding van Bettine Vriesekoop!

Waar: Sporthal Midstars aan de Coendersweg 15 a, 9991 CC, Middelstum

Datum: Kickoff 10 september van 10.00 – 11.30 uur.

Vervolgtrainingen vanaf 17 september elke vrijdag om 10.00 uur.

Aanmelden en info: Voor vragen en aanmelden stuur een mail naar secretaris@midstars.nl. Bij het evenement houden wij rekening met de RIVM maatregelen! Graag tot ziens!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69