Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

‘Help Ina Oudman weer op de been!’

Vanmiddag kreeg ik een inboxje van Egbert Ludwig met de mededeling dat Ina Oudman uit Bedum slachtoffer geworden is van telefonische oplichting en daarbij letterlijk haar hele spaargeld kwijtraakte aan haar oplichters. Dat zal je maar gebeuren. Hij herinnerde zich het pensionadointerview wat ik onlangs met haar mocht houden. En of het niet mogelijk was om een inzamelingsactie voor haar op te zetten. Hij kende Ina weer van haar schoonmaakwerkzaamheden bij hun thuis.

Ik moest even nadenken over hoe het allemaal ook al weer zat en toen wist ik het weer. Ina is die bijzonder (veer)krachtige vrouw die in haar leven al het nodige mee maakte maar altijd het vermogen heeft om weer op te staan. Voor wie geïnteresseerd is in haar levensverhaal, hierbij het linkje: Pensionadointerview Ina Oudman. Dat juist haar dit moest overkomen…..

En terwijl ik de F1-race op de Hungaroring in werd gezogen had Egbert niet stilgezeten. Hij belde met Ina over hoe zij over de inzamelingsactie dacht en zij vond het geweldig. Egbert maakte direct een crowdfundactie aan en een uur later zag ik met een blij gevoel dat er al dik €2.000,- voor haar is ingezameld in korte tijd. De wereld zit vol met verrotte mensen maar is uiteindelijk gelukkig zo verrot nog niet. Hartstikke mooi dat er op deze manier met haar meegeleefd wordt en dat ze niet aan haar lot wordt overgelaten. Want reken er maar op dat zij niet de enige is die op deze sluwe manier gevist wordt.

Mooi dat er een tegengeluid en een tegenactie geboden kan worden aan het zoveelste geval van zinloos (psychisch) geweld. Hopelijk lukt het om een mooi bedrag voor haar in te zamelen. Het neemt het leed niet weg maar verzacht wellicht de pijn. Alle kleine beetjes helpen en kunnen uiteindelijk tot een mooi bedrag leiden waardoor Ina haar reservepotje weer wat aan kan vullen. Hierbij het linkje naar de inzamelingsactie: https://www.gofundme.com/f/help-ina-oudman-weer-op-de-benen. Help Ina weer op de been dus. Namens haar en haar familie alvast hartelijk dank!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69