Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Erik van Hulst

Naam: Erik van Hulst

Adres, Woonplaats: Nieuwstad 14 A, Garsthuizen.

Leeftijd: 37

Burgerlijke staat: Ongehuwd

Beroep: Woonbegeleider voor het COA.

Hobby’s: Muziek maken en luisteren, kaartspelletjes, gamen, sport (vooral kijken de laatste jaren, maar ben nog lid van VV stedum.)

Lievelingsgerecht: Moussaka of Pita Souvlaki!

Mooiste film ooit gezien: Searching for Sugar Man

Mooiste sportmoment ooit: Komemd EK! Dan worden we namelijk, tegen alle verwachtingen in, kampioen!

Mooiste boek ooit gelezen: Het maakbare brein (must read!)

Kijkt het liefst naar: De zee vanaf het strand.

Beste popsong aller tijden: Aint no sunshine – Bill Withers

Mooiste/succesvolste versiertruc: Wanneer je met een groepje vrienden aan het voetballen bent en je ziet een leuke vrouw dan schiet je per ongeluk de bal in haar richting met de hoop contact te krijgen. Als dat lukt herhaal je dit een aantal keer tot het haar opvalt dat het om haar gaat. Wanneer ze begint te lachen is dat het perfecte moment om het gesprek aan te gaan en haar mee uit te vragen.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Het Hoornsemeer, Lauwersoog, Botje Zandgat en onze prachtige polder.

Favoriet vakantieland: Hellas (Griekenland)

Mooiste stad: Rome, vooral ‘s avonds met alle lichtjes die op de ruïnes schijnen. Kopenhagen is ook erg mooi trouwens.

Favoriete auto: Heb ik niet.

Waar heb je spijt van: Ik heb spijt van dat ik niks heb gedaan waar ik spijt van heb.

Wat zou je ooit nog willen doen: Gitaar spelen als een professional. Zit nu een half jaar op les en het gaat me best goed af.

Droomvrouw: Alicia Keys! Een absolute topvrouw.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Wie? Mijn familie en vrienden voor alles waarvan ze denken dat het nodig is. De rest? Laat me lekker slapen aub! Tenzij je een persoonlijke freestyle voor me hebt geregeld van Harry Mack. Check Harry Mack op Youtube! Legend.

Hoogtepunt uit het leven: Ik denk dat de zomer van 2009 waar ik in Frankrijk werkte omschreven kan worden als de mooiste zomer uit mijn leven. Ik kan er wel een boek over schrijven. Het heeft ook nog eens geleid tot een huwelijk tussen een goede vriend en een toenmalige collega van mij uit Engeland. Zo zie je maar weer dat je eigen impulsieve keuzes soms kunnen leiden tot het levensgeluk van iemand anders. Ondertussen hebben ze zelfs al een kindje en wonen ze in Dubai. Wie had dat verwacht?

Dieptepunt uit het leven: Ik ben een keer helemaal naar Denemarken gereden voor een vakantieliefde en toen ging ze de eerste avond in de kroeg voor mijn neus zoenen met een andere jongen…

Volgende vluggertjesgast en waarom: Maris Keijser.

Wat wil je verder nog kwijt: In 2015 ben ik begonnen met werken voor het COA in Delfzijl. Sinds deze maand heb ik een vast contract. Als je mij 10 jaar geleden had gevraagd of ik ooit fulltime voor een baas (organisatie) zou kunnen werken had ik je uitgelachen. Maar bij het COA heb ik dat gevonden en ga ik iedere dag fluitend aan het werk. Ik ben erg nieuwsgierig van karakter en heb dan ook van alles geprobeerd. Van taxi rijden tot een eigen onderneming. Daarnaast ben ik ook iemand die durft te stoppen als het niet goed voelt en tijd wordt om verder te kijken. Mijn levensles voor iedereen. Blijf nooit en dan ook nooit ergens hangen waar het niet goed voelt of waar je niet jezelf kunt zijn. Durf te veranderen en heb geduld. Good things come for those who wait.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69