Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Karin van Balen-Lück vecht voor haar dochter Faelin!

‘We kwamen er achter dat Faelin heel erg gevoelig is voor prikkels en dus waken we constant voor overprikkeling. Bij het minste of geringste, denk aan een kleine verkoudheid, wordt zij al heel ziek met een ziekenhuisopname tot gevolg. Soms was het zo ernstig met haar gesteld dat de artsen haar in een kunstmatige coma brachten. Ze is regelmatig met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd en dat vaak meerdere keren per week.’ Maar er gloort hoop op een betere toekomst, iets waar Karin van Balen-Lück en haar man alle dagen keihard voor vechten!
Karin van Balen-Lück

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69