Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Inge Zwerver, mijn Wadwichtnicht….

Foto: Martijn Heemstra

‘Ik heb prachtige herinneringen aan vakanties die aan zee doorgebracht werden. Na die tijd kon ik staan huilen onder de douche van de heimweegevoelens die boven kwamen. Als kind had ik eigenlijk geen idee dat ook de provincie Groningen aan zee ligt en dat we in zo’n mooi Waddengebied leven. Dat veranderde tijdens bezoekjes aan Lauwersoog, Delfzijl, Noordpolderzijl of andere plekjes langs de kust. Maar zeker ook door mooie herinneringen aan Schiermonnikoog…..’ Aan het woord, dichter, Wadwicht en mijn nicht Inge Zwerver!
Inge Zwerver

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69