Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Boek over Vast Banket is nu te verkrijgen!

Persbericht

Hij is klaar, het boek ‘Vast Banket, da’s je van het!’ geschreven door Frouk Vast uit Westerwijtwerd. Het boek begint met het verhaal van vader Uilke Vast, die een bakkerij in Westerwijtwerd overneemt. Vast Banket breidt in de jaren erna meerdere keren uit – in Westerwijtwerd zelf maar ook in Middelstum – en ontwikkelt zich uiteindelijk tot het internationale bedrijf ‘Vast Banket’ / ‘Vast Bakeries’, gevestigd op het bedrijventerrein van Boerdam.

Frouk haar broer Stoffer Vast heeft het verhaal geschreven over het vervoer en het boek bevat verder columns en interviews van Bert Koster, Onne Eisema en Corry Weerts. Er is gekozen voor veel foto’s van onder andere de verschillende vestigingen, de producten maar vooral ook van het personeel in de loop der jaren.

Helaas is het door de voortdurende coronabeperkingen niet mogelijk om het boek fatsoenlijk ten doop te houden. Het boek kost 22,50 euro en is nog te bestellen bij Frouk door een mail naar haar te sturen: frouk.vast@gmail.com. Ook is ‘Vast Banket, da’s je van het!’ vanaf donderdag bij Drogisterij Marja in Middelstum te koop.

Wieke Horneman & Jetze Smit
NoordPRoof Producties
Industrieweg 14
9781 AC Bedum

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69