Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Woar bist allemoal met bezig Köster?!

Tja, wie stelt mij toch die vraag? Nu ja, ikzelf op dit moment. De uitwerking van het BmB-interview van gisteren is vanmorgen in alle vroegte net de deur uit gemaild. En ook de mogelijke introductietekst voor een nieuwe adverteerder schreeuwt om toestemming. Indien mogelijk, kan die volgende week geïntroduceerd worden. Speciaal in te zetten, tijdens de warmere maanden waar we ons al maandenlang op verheugen. Is dat nog wel nodig Koester, nog meer logootjes op die website van die? Wederom een terechte vraag van en aan mijzelf. Die ik vervolgens bevestigend beantwoord.

Want waar ik nieuwe adverteerders met trompetgeschal verwelkom op de website en via social media, vertrekken stoppende adverteerders met stille trom. En zowel in maart, april als mei mag/moet ik helaas afscheid nemen van een adverteerder. Scheiden doet lijden maar waar deuren dichtgaan, gaan nieuwe open. En dat geeft de broodnodige en noodzakelijke impulsen om niet te verzadigen en als een zoutzak achterover te gaan hangen in mijn bureaustoel. Of om in de vroege ochtendstond Netflix al op te starten.

Man, normaliter zou april één van de drukste maanden van het jaar zijn. Nog een laatste vleugje Sunsation-nieuws, eventueel vanuit een bomvolle feesttent meegepikt met een meer dan onzuivere feestblik in de ogen, en volop in de weer met interviewtjes voor het Bedrijvenvoetbalmagazine en de Omloop van Bedum-krant. Nou komen de werkzaamheden voor dat laatste evenement als het goed is alsnog los want de Loop is verplaatst naar augustus. En als we minister De Jonge mogen geloven dan is het oude normaal dan zo langzamerhand teruggekeerd. Maar onlangs was daar de mededeling dat door het Bedrijvenvoetbal in Bedum definitief een streep gaat voor dit jaar. Op zich meer dan logisch want niemand weet hoe de vlag er in juni bij hangt en veel bedrijven en ondernemers likken financieel gezien hun (diepe) wonden.

Dus ja, dat schept hoe dan ook tijdelijk gezien wat meer vrije tijd. Want ook van de tafeltennisanalyses komt niets meer terecht. De eredivisie is definitief stilgelegd dus van TopTafelTennisTalk met bijvoorbeeld coach Jan Tammenga kan geen sprake meer zijn. Ook daar is het wachten op betere tijden. Misschien in de nabije toekomst zelfs vanuit een nieuw te bouwen sporthal. Dat zou wat zijn toch? En ook menig bestuurswerk ligt op een lager pitje. Af en toe wordt nog een dappere poging gewaagd om met elkaar digitaal in gesprek te komen maar ook mijn persoontje vindt dat eigenlijk maar helemaal niets. Face to face it is!

Misschien dat we de meimaand om mogen dopen tot vergadermaand waarin we vooruit mogen blikken op de dingen die weer mogen en snode plannen kunnen smeden voor het nieuwe seizoen. Waarin we hopelijk weer normaal mogen trainen, onze competitiewedstrijdjes mogen spelen en het aanstormende verdriet eventueel kunnen verdrinken in die heerlijk vertrouwde kantine. Man, ik ben bijna vergeten hoe die er van binnen uitziet. Tijdens de laatste twee competitiewedstrijden was die immers al gesloten. Misschien geeft zo’n vergadermaand ook weer inspiratie voor een nieuwe nieuwsbrief want die is voorlopig ver te zoeken.

En dus blijft er vanzelfsprekend meer tijd over de acquisitie. Alhoewel, gloort daar binnenkort een nieuwe opdracht? Gedoseerd dus hoor. En daarbij ook alle tijd en ruimte hebbend voor een blauwtje lopen wanneer de interesse er niet is. De tijd dat ik aan het begin van de maand een twintigtal bedrijven benaderde met de vraag of ze belangstelling hadden in het adverteren op mijn website ligt gelukkig ver achter mij. Om ze dan vervolgens, wanneer ze niet via de mail reageerden, ook nog eens telefonisch lastig te vallen. Those where the days…..

Waarbij ik overigens nog wel kan melden dan ik her en der wat hengeltjes uitgegooid heb naar een nieuwe hoofdadverteerder. Dat zou toch wat zijn wanneer de website hier nog mee versterkt mag worden in deze bijzondere en barre tijden. Ik houd u uiteraard op de hoogte, mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn. Dan zal er vast weer trompetgeschal klinken. En mocht er al lezende belangstelling hiervoor beginnen te dagen, dan weet u mij vast wel (digitaal) te vinden. En zo is zo’n column toch ook weer een verkapte acquisitieactiviteit. De hoogste tijd dus om te stoppen met het reclame maken voor mijzelf. Woar bist allemoal met bezig Koester? Een vraag die voor mij voorlopig meer vraag- dan uitroeptekens oproept…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69