Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Tien jaar Linstra Bedrijfsadvies Middelstum!

Onlangs kreeg ik een tip van mijn vroegere overbuurmeisje. Dat het vandaag, 1 april 2021, exact tien jaar geleden is dat Koos Linstra startte met zijn eigen administratiekantoor onder de naam Linstra Bedrijfsadvies. Na eerst dik twintig jaar werkervaring opgedaan te hebben bij verschillende accountantskantoren in de omgeving begon de drang naar zelfstandigheid steeds meer vorm te krijgen. Waarna in 2011 de knoop definitief doorgehakt werd en de stoute ondernemersschoenen aangetrokken. Een stap waar hij nooit spijt van gehad heeft! ‘Ik vind het een geweldige uitdaging om mijn eigen bedrijf op te bouwen en uit te breiden’, zo meldde hij destijds. En dat is gelukt.

‘Dit heuglijke feit kunnen we eigenlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan’, aldus de tipgeefster. En zij kan het weten want Thea Bouwman is als echtgenoot én medewerkster natuurlijk nauw bij de oprichting en mooie ontwikkeling van Linstra Bedrijfsadvies betrokken geweest.

Feest dus vandaag in zijn fraaie kantoorpand, uiteraard in deze woelige tijden bescheiden gevierd. Ooit begonnen in het oude gemeentehuis aan het Concordiaplein, doorgegroeid aan de Oude Schoolsterweg en uiteindelijk is Koos op 1 januari 2018 thuisgekomen aan de Heerestraat in Middelstum.  Waar hij met verve ondernemers en particulieren op financieel, administratief en fiscaal gebied op een ontspannen en vakkundige manier begeleidt. Waarbij altijd gestreefd wordt naar een prettige en langdurige samenwerking met zijn relaties inclusief een kwinkslag op zijn tijd.

Aanvankelijk kon Koos de werkzaamheden alleen aan maar daar kwam snel verandering in. In tijden van topdrukte kan hij gelukkig nog steeds een beroep doen op Thea en sinds 1 november 2020 is het team versterkt met de uit Spijk afkomstige Jesse Smit. Hij is de opvolger van Allert Moeken die ook zijn eerste administratieve werkervaring bij Linstra Bedrijfsadvies opdeed. Kennisoverdracht over allerlei cijfermatige aspecten van zijn vak aan deze jonge ‘gasten’ is iets wat hij graag doet.

Tien jaar zijn voorbijgegleden, er is het nodige gebeurd. Een enkel grijs krullend haartje rijker inclusief een heerlijk gevulde expertiserugzak én een mooie, nog steeds groter wordende klantenkring. Van harte gefeliciteerd Koos met deze prachtige mijlpaal en ontwikkeling! Geniet er vandaag extra van samen met Thea en je dochters Laura en Judith plus aanhang. Op naar volgende mijlpalen!!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69