Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Jan Klinkhamer

Naam: Jan Klinkhamer     

Adres, Woonplaats: Prinsesseweg 46a, Groningen 

Leeftijd: 28 

Burgerlijke staat: Ongehuwd 

Beroep: Illustrator (www.studioklinkhamer.com), workshopdocent en onderwijsassistent.

Hobby’s: Gitaarspelen, wielrennen, voetbal, tekenen, films, lezen. 

Lievelingsgerecht: Zereshk Polo Bamorgh 

Mooiste film ooit gezien: Inception en Coco. 

Mooiste sportmoment ooit: De laatste tijdrit van de Giro D’Italia 2017 en stiekem de volleygoal van Tim Cahill op het WK 2014 tegen Nederland. 

Mooiste boek ooit gelezen: De Alchemist van Paolo Coelho. Eigenlijk heeft elk verhaal van Coelho iets wat je blik op het leven verandert. Dat was voornamelijk voor mij zo met De Alchemist. Het is een verhaal over het durven nemen van risico’s, je niet laten verlammen door de angst van “wat kan er gebeuren”. 

Kijkt het liefst naar: Ik kijk weinig televisie, maar als ik een serie moet noemen die ik echt fantastisch vind, dan is dat wel The Office US. Die heb ik waarschijnlijk al wel 10 keer compleet gezien. Superdroge humor, met in de hoofdrol Steve Carell, geniaal! 

Beste popsong aller tijden: The Whole of the Moon van The Waterboys.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Ik denk dat je niet echt een truc moet gebruiken, maar voornamelijk jezelf moet zijn. Hoe ongemakkelijk of vreemd dat ook kan zijn. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Noordpolderzijl 

Favoriet vakantieland: Schotland, prachtig land. 

Mooiste stad: Inverness, een kleine stad in het noorden van Schotland, tussen de bergen. Een erg magische sfeer heeft deze stad. Met name als je vanaf het kasteel zo over de rivier de Ness kijkt naar de andere kant van de stad. 

Favoriete auto: Geen idee… de fiets. 

Waar heb je spijt van: Ik heb nergens echt spijt van. Ik denk altijd dat alles gebeurt om een reden, en alles wat je ooit hebt meegemaakt heeft je gebracht tot het punt waar je nu bent. En ik ben erg tevreden en gelukkig met het punt waar ik nu ben. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Ik zou nog wel eens naar de Faeröer eilanden willen reizen. En ik zou ook graag op een dag mijn eigen animatiefilm willen maken. 

Droomvrouw/man: Dat is de vrouw waar ik nu mee samen ben, alleen zij is echt. Veel beter! 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Voor elke Christopher Nolan film. 

Hoogtepunt uit het leven: Te veel prachtige momenten om op te noemen. 

Dieptepunt uit het leven: Elk moment dat ik in hondenpoep heb gestapt. Een van de weinige dingen waar ik echt een hekel aan heb. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Mijn moeder Heidy Klinkhamer. Born and raised op het Groninger Hogeland. En een van mijn grootste inspiratiebronnen!

Wat wil je verder nog kwijt: –

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69