Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Mädi Cleerdin strijdt door om taboes over seksualiteit en geaardheid te doorbreken…….

In december was ik voor het onderdeel Pensionado’s bij Mädi Cleerdin in Zuurdijk. Het werd een verrassend gesprek waarin Mädi voor het eerst openlijk aangaf zowel op mannen als op vrouwen te vallen. Dat leverde zowel positieve als negatieve reacties op. ‘Ik merkte aan mijzelf dat het voor mij een worsteling was om er mee naar buiten te treden. En dat terwijl ik doorgaans altijd open en eerlijk ben naar de buitenwacht toe. Het is nu mijn missie geworden om anderen hierin te helpen om te voorkomen dat ze verbitterd raken!’
Mädi Cleerdin strijdt door

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69