Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Bureau En Nu Loopbaanadvies en Coaching Bedum, Karin Vliem

Karin Vliem haar meisjesnaam is Brink en misschien zegt die naam de vaste websitebezoeker al iets meer. De dochter van interviewgast en gastcolumnist Siep inderdaad en de zus van vluggertjesgast Sylvia. Toen ik de informatie op haar website las, had ik zoiets van: ‘Zou Karin mij in 2011 direct al de (tekst)schrijverskant op hebben gestuurd als ik haar toen voor een loopbaanadvies had ingeschakeld?’ Dat is hypothetisch gedacht natuurlijk want destijds was zij nog met heel andere dingen bezig. Gelukkig hebben we inmiddels beiden ons ondernemersplekje gevonden. Maar zoiets gaat niet vanzelf.

In december 2019 was daar in Bedum Bureau En Nu en werd Karin zelfstandig loopbaanadviseur. Hoe ontstaat zoiets eigenlijk? Misschien is de tekst hieronder ook voor u van toepassing:

‘In mijn carrière heb ik diverse keren getwijfeld of ik het juiste werk deed. Hierbij stelde ik regelmatig de vraag: En Nu? Na 10 jaar bij een woningcorporatie gewerkt te hebben, begon het bij mij te kriebelen. Ik wilde graag een vervolgstap maken, maar wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken. De bekende vragen als: wat kan ik? En wat wil ik? kwamen voorbij. Door middel van een loopbaantraject vond ik antwoorden op deze vragen. Gelijk bij de eerste kennismaking met een loopbaanadviseur wist ik dat ik op haar stoel wilde zitten. Maar ja, hoe kwam ik daar?’

Inmiddels is het Karin gelukt om op die stoel terecht te komen en dat bevalt haar uitstekend! Maar het kwam haar niet aanwaaien inderdaad. ‘Als je ergens wilt komen, moet je op pad gaan’. Dat is niet voor niets haar motto geworden. ‘Een groot deel van ons leven zijn we aan het werk. Dus het is van groot belang om ervoor te zorgen dat je werk doet waar je plezier aan beleeft. Waarom blijf je dan toch vaak hangen in die ene baan die misschien net niet helemaal past en waarom is het zo lastig om in beweging te komen?’

Nog zo’n belangrijke vraag. Wil je meer plezier in je werk? Toe aan een volgende stap in je carrière? En wil je vandaag nog aan de gang met je talenten en mogelijkheden? Dan ben je bij Karin aan het goede adres! Ze levert maatwerk en elk traject start met een gratis kennismakingsgesprek. Dus blijf niet te lang piekeren en wikken en wegen maar neem eens contact met haar op: 06-30674331. Mailen kan natuurlijk ook: karin@bureauennu.nl.

Meer weten, check dan gerust de mooie website www.bureauennu.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69