Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Sander Visser

Naam: Sander Visser 

Adres, Woonplaats: Sauwerd 

Leeftijd: 47 

Burgerlijke staat: Getrouwd met Judith en 2 dochters van 14 en 16 jaar. 

Beroep: Verzuim- en preventiemedewerker bij het CSG Wessel Gansfort. 

Hobby’s: Fietsen, lezen, klussen en wandelen.

Lievelingsgerecht: Pizza 

Mooiste film ooit gezien: A Star is Born 

Mooiste sportmoment ooit: Bekerwinst FC Groningen 2015. Ik was daar samen met 2 vrienden. Wat een ontlading en een spanning. Onvergetelijk!! 

Mooiste boek ooit gelezen: Dat zijn er veel. Maar de boeken van Henning Mankell zijn toch wel mijn favoriet. 

Kijkt het liefst naar: Spannende series op Netflix. Bijvoorbeeld La Casa de Papel en Homeland. 

Beste popsong aller tijden: Lady Gaga, Bradley Cooper – Shallow 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Haha, die blijft leuk maar die vraag kun je het beste aan mijn vrouw stellen. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Het Reitdiepgebied. Prachtig gebied om doorheen te varen en te wandelen. 

Favoriet vakantieland: Frankrijk, Italie en Spanje. 

Mooiste stad: Praag. Ik ben hier een aantal keren geweest met school. Op excursie met HAVO 4. Een belevenis op zich. 

Favoriete auto: Audi RS 6 Avant 

Waar heb je spijt van: Ach, wat is spijt? Ik had bepaalde zaken wel anders aangepakt met de kennis van nu maar dat is achteraf. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Met een camper door Noorwegen en Zweden trekken. 

Droomvrouw/man: Úrsula Corberó (‘Tokio’ uit La Casa de Papel). 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Als ’s nacht mijn pieper van de brandweer gaat dan ben ik gelijk klaarwakker. Ik maak namelijk deel uit van het vrijwillige brandweerkorps Winsum. Heel erg mooi om dit naast mijn dagelijkse werkzaamheden te doen. 

Hoogtepunt uit het leven: Dat zijn er meerdere. Natuurlijk de geboorte van mijn beide dochters maar bijvoorbeeld ook de oplevering van ons huis waar we nu wonen. 

Dieptepunt uit het leven: Het overlijden van mijn schoonvader nu alweer 10 jaar geleden.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Henk Alssema lijkt mij wel een leuke kandidaat. Hij is op dit moment hoofdtrainer van V.V. SIOS waar ik dan weer bestuurslid van ben. Ik waardeer zijn passie voor het spelletje en hoe hij de groep weet te motiveren om het maximale eruit te halen. 

Wat wil je verder nog kwijt: Dat ik het erg belangrijk vind om mezelf naast mijn werk in te zetten voor de maatschappij. Naast de brandweer zet ik me in voor de plaatselijke voetbalclub als bestuurslid en doe ik de inkoop voor het dorpshuis Ubbegaheem. Erg leuk om te doen en ik draag hiermee mijn steentje bij om het dorp leefbaar te houden.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69