Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Esther Goedhart, horecaprotest en een noodkreet!

Het Sinterklaasweekend zit er weer op en ik ben blij met de vele bestellingen die we hebben mogen ontvangen. Mijn dank daarvoor! Echter, na zes jaar keihard werken in Brouwers heb ik het gevoel dat ik weer beginnend ondernemer ben. Veel puzzelen dus met de rekeningen, inkoop en je vaste lasten. We willen weer zo graag maar we mogen niet. Mensen, kijk nu eens om je heen wat er allemaal wel mag!!! Het is toch niet eerlijk?

Vanmiddag en vanavond wordt er actie gevoerd door vele collega’s in de horeca. Zo ook door mijn collega’s Mark Willem en Evelien van Zalencentrum Vita Nova, zie bijgevoegde foto. Ik doe het op deze manier, door het opstellen van deze tekst, om jullie zo deelgenoot te maken van waar ik tegenaan loop. Samen laten we zo zien dat de horeca het zat is!!

Mochten jullie het met ons eens zijn dan zou het supertof zijn wanneer jullie dit bericht liken met een ❤️ en het vervolgens willen delen. Dit om een gezamenlijke statement te maken. We wachten af wat Rutte en De Jong ons morgen gaan vertellen. Ik hoop dat er eindelijk duidelijkheid komt voor onze branche! Want niets is zo erg als niet weten waar we aan toe zijn!

Esther

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69