Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Jakob Zwart, van de belastingdienst naar de FIOD

‘Ineens zijn er veel vreemde mensen in de hun woning, die alles ‘overhoop’ halen en de bewoners hebben op dat moment geen zeggenschap meer in hun huis. Aan mij de taak om de doorzoeking ordentelijk te laten verlopen. Doorgaans arresteer ik ook één of meerdere bewoners en laat ze overbrengen naar het cellencomplex in Groningen om ze daar voor minimaal drie dagen te laten opsluiten.’ Gelukkig mocht ik bij Jakob Zwart in Winsum binnenvallen, en was het niet andersom, om bijzondere werk- en sportverhalen te noteren…..
Jakob Zwart

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69