Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Lichtpuntjes in Middelstum

Statler en Waldorf zijn ook Coronaproof…..

Volgens mij zien we langzaam maar heel zeker weer wat lichtpuntjes in het verschiet. En dat zelfs in de doorgaans donkere novembermaand. Want het aantal coronabesmettingen daalt zienderogen en er gloort ook hoop in onzekere harten door de goede resultaten die er met het coronavaccin zijn behaald. Kunnen we ons in het voorjaar massaal inenten en daardoor weer een open maatschappij worden? Dat zou toch geweldig zijn! Weg met al die sluitingen, weg met die anderhalvemetermaatschappij!

Maar zover is het nog niet. En dus toog ik op een duistere, miezerige en mistige dinsdagavond, kan het nog treffender, Middelstum in op zoek naar lichtpuntjes. Een oproep om deze contactarme maand op te luisteren met mooie lichtavonturen vindt ook in ons dorpje op bepaalde plekken gretig aftrek. Dichtbij huis aan de Bosrand kon ik mijn camera al diverse keren in de aanslag houden. Waarbij de Muppetverschijningen op ik geloof nummer negen een grote glimlach op mijn gezicht toverden.

Oude arbeidershuisjes in de Oude Gang modern verlicht….

Ook de Hemonystraat liet zich niet onbetuigd en wat zijn die oude arbeidershuisjes in de Oude Gang toch mooi verlicht. Ik ontwaarde ook mooie creatieve familieverbanden. Want mijn oud-buren Bakker in de G.A.-straat geven een lichtend voorbeeld. En zoon Dylan ook. Samenwonend met zij met Van Dijken bloed toch? Wiens oma aan de Wilgenlaan ook een mooie lichtgevende tuin kan overleggen. En Koelie en Truida zijn ook lekker bezig. Uiteraard vielen in de Burchtstraat wel wat kiekjes te maken. Mooi man!

En mocht u nu denken, die Koster is niet zo’n helder licht als gehoopt want hij heeft mijn fraai verlichte tuin compleet gemist, stuur dan gerust een mooie actiefoto op. Dan voeg ik deze nog even toe. Vooralsnog een compilatie met een kleine vijftien foto’s, waarvan de mooiste twee in de tekst opgenomen. Wie weet wat er nog volgt. Op naar betere tijden, op naar het Licht!

Vrauw Van Dieken….

 

Dylan en Annika

 

Mijn oud-buurtjes….

 

Koelie ook actief?

 

Moeke Truida wel….

 

En er was licht…

 

Hoek Groensingel / Meidoornlaan…..

 

Hemonystraat 1

 

Hemonystraat 2

 

Ook de Burchtstraat mag niet ontbreken….

 

Kapsalon Tabak in de bocht!

 

Ploegersweg….

 

Ook dit is Klimaatgroep Holland!

 

Akkerstraat 21

 

Oostrand 25

 

Ook Wietwerd doet mee!

 

En dan is Gerlof ook nog eens jarig. Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal!

 

Bethlehem stal bij Huitsing/de Bont

 

En natuurlijk mogen Coendersweg 36 en 38 niet ontbreken…..

 

Akkerstraat 23, inclusief projectiebloemen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69