Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sharon van Beek-Koopmans, dankzij een winnend lot lijstenmaker bij Nou Nòg Mooier in Warfhuizen!

‘Maar dankzij dit winnend lot, konden we nu wel bij een bank terecht. We hadden in Friesland al heel wat huizen en plekjes bezocht maar de ideale woonplek zat er niet tussen. Toen ik op Funda ging kijken of er een stukje verderop in de provincie Groningen wel iets naar onze gading te koop stond, stuitten we direct al op twee panden. Eén was inmiddels verkocht en het ander huis stond in Warfhuizen. We hebben vijf minuten rondgekeken en waren direct verkocht.’ En zo werd Sharon van Beek-Koopmans lijstenmaker in Warfhuizen……
Sharon van Beek-Koopmans

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69