Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Anouk Werkman erelid judovereniging Bushido

Wauw, 21 jaar zijn en dan al tot erelid benoemd worden. Dat maakt haar het jongste erelid ooit van deze altijd gezellige sportclub! Het overkwam Anouk Werkman maandag jl. tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van judovereniging Bushido. Dan moet je wel het nodige voor de sport en de club gedaan hebben. En dat blijkt uit onderstaand persbericht! Gelukkig blijft ze wel aan de club verbonden…..

Anouk Werkman die vertrekt als judotrainster bij Bushido is benoemd tot erelid van de judovereniging in Middelstum.

Anouk (21 jaar) werd als 8-jarige lid van Bushido en hielp al vanaf haar 12e mee met de lessen. “Haar aanwezigheid op de vrijdag om er samen met de andere trainers een mooie avond voor de judoka’s van te maken was bijna vanzelfsprekend”, zegt voorzitter Gerry Hazekamp.

“In die jaren heeft zij bijgedragen aan de sportieve ontwikkeling van vele judoka’s. En in al die jaren heeft zij ook zichzelf ontwikkeld tot een kundige judotrainer die de kneepjes van het trainingsvak heeft leren kennen. Ook bij wedstrijden ging ze vaak mee om als coach de judoka’s te begeleiden, toe te juichen en te troosten als dat nodig was.”

De judoka’s van Bushido trainen op vrijdag vanaf 17.00 uur in de Hippolytushal in Middelstum. Uit de wijde omgeving komen judoka’s naar de training. Vrijdag-trainer is Johnson Mazanga. Op maandag is er wedstrijdtraining van Deflyn Bakker. Zie ook bushidomiddelstum.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69