Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Jeroen Linstra

Naam: Jeroen Linstra

Adres, Woonplaats: Uithuizermeeden/Groningen 

Leeftijd: 26

Burgerlijke staat: Ongehuwd, maar al wel goed onder de plak.

Beroep: Student Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool Groningen.

Hobby’s: Voetballen, creatief bezig zijn en ik mag ook graag een beetje gamen.

Lievelingsgerecht: Ik heb niet echt een lievelingsgerecht maar je kan mij altijd wel blij maken met een lekkere pasta!

Mooiste film ooit gezien: Harry Potter, ik heb alle delen van Harry Potter minimaal 10 keer bekeken.

Mooiste sportmoment ooit: Met het 1e elftal van SV de Heracliden de promotie naar de 2e klasse behaald. Ook staat de dag dat Marthijs Delker de overstap maakte naar Heracliden op mijn netvlies geschreven.

Mooiste boek ooit gelezen: Met stip op nummer 1 is Pietje Bell het mooiste boek dat ik heb gelezen, tevens is dit ook het enige boek dat ik helemaal heb uitgekregen.

Kijkt het liefst naar: Interessante docu’s en leuke series op Netflix. Ook kijk ik graag naar de afleveringenreeks ‘Kees van der Spek Ontmaskert’.

Beste popsong aller tijden: Al heel mijn leven ben ik groot fan van Miley Cyrus, ik ga dan ook altijd los op het nummer Hoedown Throwdown van Hannah Montana (het alter ego van Miley Cyrus).

Mooiste/succesvolste versiertruc: Met mijn soepele heupjes en (goede) dancemoves heb ik menig vrouwenhart sneller doen laten kloppen. Althans dat denk ik…

Mooiste plekjes van het Hogeland: De voetbalgolfroute in Uithuizermeeden.

Favoriet vakantieland: Jarenlang ging ik met mijn ouders op vakantie naar Kroatië, hierbij mocht de sleurhut niet ontbreken. Hier keek ik elk jaar weer naar uit. Verder heb ik vorig jaar met mijn vriendin mogen backpacken in Indonesië dit was ook echt een prachtige ervaring!

Mooiste stad: De stad Berlijn vind ik erg indrukwekkend.

Favoriete auto: Ik ben erg blij met de (rode) Citroen C1 waar ik al menig kilometertje in gemaakt heb. Toch wil ik later wel een iets grotere auto, zoiets als een Audi Q8.

Waar heb je spijt van: Er zijn vast een hoop dingen die ik achteraf beter anders had kunnen doen maar spijt is een groot woord.

Wat zou je ooit nog willen doen: Het lijkt me leuk om in de toekomst een eigen bedrijfje op te starten.

Droomvrouw/man: Chantal Janzen vind ik een erg aantrekkelijke vrouw en ik zou dan ook graag een keer meedoen aan het programma “Chantal Blijft Slapen”.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Ik hecht veel waarde aan mijn nachtrust maar voor een Kwekkeboom kroketje van de FEBO mag je mij altijd wakker maken.

Hoogtepunt uit het leven: Ik kan zo niks bedenken maar ben er zeker van dat die vast nog gaat komen.

Dieptepunt uit het leven: Op sportief gebied vind ik het erg jammer dat we als team de laatste jaren een aantal keer zijn gedegradeerd of moesten strijden om degradatie te voorkomen. Ik hoop dat we dit jaar een goed seizoen gaan draaien met mooie hoogtepunten op voetbalgebied.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Ik wil graag Sebe-Jan Vogel benoemen tot volgende vluggertjesgast. Sebe is een goed gebekte knappe jongeman die altijd zijn woordje klaar heeft. Waar ik heel benieuwd naar ben is zijn beste popsong aller tijden! 

Wat wil je verder nog kwijt: Nu de Corona-maatregelen weer een beetje versoepeld zijn ben ik erg blij dat we weer mogen beginnen met voetballen, met de 1,5 meter afstand natuurlijk. Tot mijn grote spijt heb ik Marthijs Delker nog niet aanwezig gezien op sportpark Meij. Ik verwacht hem volgende week weer op het trainingsveld te zien schitteren, hij kan vast nog een beetje oefening gebruiken!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69