Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Massagestudio Lammy komt thuis

Het beviel masseur Lammy Huizing altijd prima bij Haarsalon Marthi waar ze een eigen massageruimte had. Maar toch moest ze hiervoor weer de deur uit. En als Assistent Beauty Manager bij Thermen Bad Nieuweschans, waar ze ook het nodige massagewerk voor haar rekening neemt, heeft ze al een drukke baan waardoor ze vaak van huis is. En dus hakte ze nog niet zo lang geleden de knoop door. Het achterste gedeelte van de dubbele garage aan huis werd verbouwd tot massagestudio. En zo komt Massagestudio Lammy eindelijk thuis…

Vanaf het Pinksterweekend open?

Het spant er nog een beetje om wanneer Massagestudio Lammy haar poorten opent. Het liefst aankomend Pinksterweekend al maar de puntjes moeten nog op de i gezet worden. Anders wordt het een week later. Lammy verheugt zich erop: ‘Het is een weloverwogen keus geweest. Daarbij neem ik inmiddels zestien jaar massage-ervaring met mij mee. En het thuis ondernemen ben ik dankzij de Koozaa-huidverzorgingslijn natuurlijk ook wel gewend.’

‘Vaste openingstijden heb ik niet, ik probeer de klanten flexibel in te plannen. De vaste gasten zijn gewend dat ze op de vrijdagmiddag/-avond bij mij of Leonie, die ook een gedeelte van de massages blijft verzorgen, terecht kunnen. Dit proberen we zo veel mogelijk zo te houden. Vaak is mijn werkrooster bij Thermen Bad Nieuweschans al ruim van tevoren bekend waardoor we altijd wel een geschikt moment in kunnen plannen.’

Verschillende behandelingen.

In die zestien jaar als masseur heeft Lammy zich diverse massagetechnieken aangeleerd. De behandelingen zijn in verschillende tijdsvormen af te nemen: 30, 45 of 60 minuten. Hieronder de massagevormen:

Reguliere massages 

Sportmassage, indien nodig aangevuld met Medical Taping: Tijdens een sportmassage worden spiergroepen in de rug, schouders, nek en of benen gemasseerd. Het Medical Taping Concept kan voor spierblessures een mooie aanvulling zijn. Ook kan Medical Taping helpen hooikoorts te verlichten door het gericht tape aanbrengen op de hulpademhalingsspieren. 

Triggerpoint massages: Deze zijn een goede aanvulling en wat intensiever dan de sportmassages en kunnen hierop eventueel een adequate vervolgmethode zijn. In te zetten na overbelasting, een ongeluk, slechte/verkeerde ademhaling of onder belasting zoals bij gips, een zittend beroep, ziekten en stress.

Ontspanningsmassages: Hierbij kan gebruik gemaakt worden van warme stenen en warme oliën. Ideaal voor een totale lichaamsontspanning.

Drukpuntmassage / Shiatsu: Tijdens de Shiatsu massage, gericht op knooppunten van energiebanen, worden blokkades opgeheven en wordt de energiebalans hersteld. Pijn en stress verdwijnen.

Dorn-therapie: Met behulp van deze methode kunnen veel klachten als gevolg van beenlengteverschil, scheefstand van ruggenwervels, nekwervels en dislocatie van gewrichten behandeld worden. Rugpijn en nekklachten verdwijnen snel en op een eenvoudige manier.

De Koozaa-behandeling: Een behandeling waarbij volop gebruik wordt gemaakt van de heerlijke Koozaa huidverzorginsproducten zoals suikerscrub, bodybutter en massageolie. Eerst een lekkere lichaamscrub, dit wordt met warme compressen eraf gehaald, daarna een heerlijke massage met de Koozaa-olie en afsluitend wordt het lichaam lekker ingesmeerd met de Bodybutter.

Detoxing Massage: Detoxing massage zorgt naast de gewenste ontspanning ook voor een ontslakend en reinigend effect waardoor een goede doorbloeding ontstaat en de functies van de huid verbeteren.

Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor de massagestudio, leuk om te geven of te krijgen! Deze bonnen zijn uiteraard ook voor de producten van de Koozaa verzorgingslijn aan te schaffen!

Nieuwsgierig geworden of geïnteresseerd in een behandeling? Lammy is te bereiken via het nummer 06-10743641. Graag tot ziens bij Massagestudio Lammy Middelstum!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69