Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Jet Kessels, Feestpret Bedum

Jet Kessels, die naam komt u vast bekend voor. Inderdaad de vrouw van Olaf. Een begenadigd gastcolumnist van de website en een zeer betrokken bestuurslid van de Bedumer Winterloop. Ooit stelde hij zijn vrouw al eens aan mij voor toen ik over de braderie liep tijdens de Omloop van Bedum. Nu brengt deze Coronatijd ons bij elkaar. Want Jet heeft het momenteel heel druk met haar ‘Stay At Home / Cadeautjes in Coronatijd’-pakketten.

De Feestelijk ingepakte pakketten bestaan onder andere uit spelletjes, knutselspulletjes en tekenbenodigdheden. Een hot item zijn momenteel de gelukspoppetjes-sleutelhangers met kaartjes. Speciaal in deze tijd zijn de teksten: “Bedankt voor je inzet”, “Stay Safe” en “Je bent goud waard” erg toepasselijk voor onder anderen: personeel in de zorg, opa’s en oma’s, hulpverleners, winkelpersoneel en meesters & juffen. Jet heeft inmiddels al de nodige opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld SV Bedum, de Bedumer Winterloop en Chris Slager Makelaardij.’

Nieuwsgierig geworden, klik ik door naar haar website. Och man, wat een cadeautjes en wat een creativiteit! Onder andere betrekking hebbend op kindertraktaties, gelukspoppetjes met kaartjes, knutselpret, uitdeelkadootjes, Sinterklaas en Kerst (dat duurt gelukkig nog even) en cadeautjes voor meesters & juffen.

‘Wij zijn een webwinkel met handgemaakte traktaties en gezellige uitdeelcadeautjes. Producten zoals lintjes en stickers zodat je zelf wat leuks kunt maken, maar je kunt er ook voor kiezen dat wij het helemaal kant en klaar maken zodat je alle tijd hebt om de rest van het feest voor te bereiden. Veel producten zijn met de

hand gemaakt. Dit doen we met enorm veel plezier. De collectie wordt telkens vernieuwd dus het loont de moeite om regelmatig een kijkje te nemen op de site. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen uw bestelling aan te bieden bij POST NL!’

Maar momenteel heeft Jet het dus heel druk met de stayathome-pakketten vol met leuke knutsel- en spelletjespakketten en allerlei lieve kaartjes en cadeautjes. Ideaal om mensen op een originele manier een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijden!

Nieuwsgierig geworden? Jet Kessels is te bereiken op het telefoonnummer 085-4865028. Mailen kan natuurlijk ook via info@feest-pret.nl.

En uiteraard is daar nog de mooie website www.feest-pret.nl

Uiteraard is Jet ook te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/Feestpret/

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69