Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De Timmerstee Middelstum, Diana en Erwin Tuitman

Ooit liep ik een blauwtje bij Diana op toen ik De Timmerstee voor het adverteren benaderde. Des te leuker is het dan wanneer ze tussen enige vermoeiende bootcamp-sessies door mij aanklampt met de vraag of we binnenkort eens kunnen babbelen. Aldus geschiedde met als gevolg dat ik De Timmerstee als kersvers adverteerder mag presenteren. Erwin ken ik overigens al sinds mijn jonge voetbaljaren. We stonden in het veld ver van elkaar want hij was keeper en ik stond in de spits. Later trok hij mij wel eens de overvolle stadsbus in op weg naar Paddepoel waar we toen allebei naar school gingen…..

Nu zijn we een dikke dertig jaar verder. Erwin neemt inmiddels een kleine dertig jaar timmerervaring met zich mee. Eerst deed hij de nodige ervaring op bij verschillende aannemers. In 2007 werd na enig wikken en wegen en door omstandigheden de stap naar zelfstandigheid gezet. De mooie naam Timmerstee had hij echter al eerder in zijn hoofd: ‘Als ik ooit voor mijzelf begin dan noem ik mijn onderneming De Timmerstee!’

Toen Diana in 2014, na de zorg vaarwel gezegd te hebben, fulltime in de zaak kwam, werd De Timmerstee een VOF. Diana stortte zich gretig op allerlei administratieve bezigheden binnen het bedrijf. De onderneming groeide gestaag verder en kent met Lars, Laurens en Simon (op gezette tijden) welkome versterking. Hiermee kunnen zij hun slogan ‘Met ons vakmanschap en Groningse nuchterheid bieden wij u een heldere aanpak’ waarmaken.

De Timmerstee richt zich voornamelijk op de volgende onderdelen:

  • Onderhoud – Vervanging van kozijnen en deuren, alle voorkomende metselwerken, gevel- en dakbetimmering en vloeren in hout en steen.
  • Verbouwing – Uitbreiding van de woning, garage, carport. Aanbouw van serre, dakkapellen, badkamers, keukens etc..
  • Restauratie – Herstel en renovatie van lijstgoten, profielwerk, kozijnen, schoorsteenkappen, uilenborden, stucwerken en maken en monteren van authentieke elementen.

Een breed aanbod en assortiment derhalve waarbij gebruik gemaakt kan worden van een vaste club onderaannemers. Op hun mooie website kunt u middels foto’s een samenvattende greep uit de portfolio zien, inclusief positieve referenties van tevreden klanten. Mooi is het om te volgen hoeveel kopjes koffie er gedronken zijn en dat De Timmerstee in het verleden drie keer als winnaar van het Scheepsjoagen in Onderdendam gekroond werd.

Babbelen met Diana en Erwin

Nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ze op: 0595 – 552601 of 06 – 30253608. Mailen kan natuurlijk ook: detimmerstee@gmail.com.

En check gerust eens de mooie website www.detimmerstee.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69