Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Zalm Interieurontwerp Groningen

 

Miranda van ZALM Interieurontwerp tekent er op los; naast haar particuliere projecten blijven aanvragen binnenkomen van dorpshuizen uit de provincie. Dorpshuis Kaap Steendam is er één van. Miranda: ‘Geweldig om voor zo’n futuristisch ontworpen pand, de inrichting te mogen verzorgen!’

Ook is op 10 februari jl. het Huizinger Dorpshuis ‘t Ol Schoultje officieel feestelijk geopend. Miranda: ‘Het was ook nog eens zó fijn om weer oude bekenden terug te zien op deze bijzondere dag!’ In dit dorp is Miranda namelijk opgegroeid, samen met haar broer Jeroen en haar ouders Bob en Wilma van Zalm.

Vanuit haar vorige woonplaats Bedum is ze eind 2019 als interieurarchitect gestart onder haar eigen naam. In 2021 is ze met gezin en bedrijf naar de stad Groningen verhuisd. Aan het ontwerpen komt geen eind; inmiddels weten steeds meer mensen ZALM Interieurontwerp te vinden!

Miranda neemt ruim twintig jaar ervaring mee binnen de interieurbranche. Ze is afgestudeerd in de studierichting architectonische vormgeving / interieurarchitectuur aan de kunstacademie in Kampen, later gefuseerd tot ArtEZ Hogeschool voor de kunsten.  In die omgeving deed ze ook haar eerste werkervaring op.

Totdat het gemis van het Hogeland zich steeds meer deed gelden en een onherroepelijke verhuizing het gevolg was. In onze mooie provincie heeft ze vervolgens winkelinterieurs, horecagelegenheden, kantoorpanden en ziekenhuizen van een fraaiere vormgeving voorzien. Zo heeft ze voor Vesta Woonforum aan de hand van persoonlijk gemaakte interieurvoorstellen vele klanten aan een goed en passend interieur geholpen.

De afgelopen periode heeft ze verbouwplannen en interieurs ontworpen voor enkele dorpshuizen en woningen in de provincie, voor villa’s en kantoren in de stad. Op dit moment is Miranda druk bezig met een aantal verbouwingsontwerpen, keukens en woninginrichtingen voor particulieren in stad en ommeland. Maatwerk komt hierin regelmatig voor; zoals ruimtedelers, kasten en armaturen.

Zowel de ondernemer als de particulier kan bij Miranda terecht. Het raakvlak tussen wonen en werken was voor covid al aan het groeien, maar er is nu extra veel werk aan de winkel als het gaat om aangepaste indelingen voor woningen.

‘Een leuke uitdaging wat vraagt om een herziene blik op het wonen en werken van deze tijd!’ aldus Miranda. En voor bedrijven net zo. ‘Wij hechten steeds meer waarde aan een goede werksfeer en zeker één waarin we ons echt thuis voelen. Ergonomie, akoestiek, licht, kleur en geur zijn daarin belangrijk voor het welbevinden en functioneren van de medewerkers en het thuisvoelen van de bewoners.’

Heeft u een stuk grond gekocht en wilt u daar uw droomhuis of bedrijf neerzetten? Of wilt u gaan verbouwen? Aan de hand van uw wensen stelt Miranda een indelingsontwerp voor in de vorm van een 2d en 3d presentatie.

Ook kunt u bij Miranda terecht als u uw woning wilt restylen, waardoor mogelijke verhuisplannen naar de achtergrond verschoven kunnen worden. Of wilt u juist uw huis verkopen? Dan kan Miranda ervoor zorgen dat uw woning aantrekkelijker oogt voor een mogelijke koper.

‘En vergeet verlichting niet!’, zult u haar vaak horen zeggen. ‘De juiste lichtpunten op de juiste plekken maken het interieur! Zeker als het gaat om de sfeer, maar ook het functionele aspect ervan.’

Impressie interieurontwerp dorpshuis Kaap Steendam (zie voor meer foto’s en achtergrondinformatie haar Instagrampagina).

Wenst u enkel een meubel op maat, een lichtplan, of meubelplan? Of bent u al gebaat bij een goed kleuradvies? Hierin kan zij u ook uitstekend adviseren. Miranda heeft overzichtelijke pakketten binnen het interieuradvies samengesteld, welke zij u aan kan bieden.

Miranda van Zalm is als geregistreerd interieurarchitect aangesloten bij Bureau Architectenregister, zie hiervoor de link architectenregister: https://www.architectenregister.nl/vind-een-architect/. Het mooie van haar website is dat je door haar portfolio en werkwijze mooi kunt volgen wat ze zoal gedaan heeft en op welke manier ze te werk gaat.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met Zalm Interieurontwerp!

Miranda is ook te volgen via Facebook (Facebook Zalm Interieurontwerp), LinkedIn (Miranda van Zalm), Instagram (Instagram Zalm Interieurontwerp) en Pinterest (Pinterest Zalm Interieurontwerp). En surf ook gerust eens naar https://www.zalminterieurontwerp.nl/.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69