Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Zalm Interieurontwerp Groningen

De familie Van Zalm uit Huizinge ken ik wel. Jeroen van het voetballen, zijn partner Julia heeft mijn moeder nog enige jaren verzorgd in het Hippolytushoes terwijl hun jongste telg wel met mijn jongste bonusdochter omging. Met vader en moeder had ik laatst in Brouwers nog een hele discussie over de plaatsen Groot en Klein Wetsinge. En dan is daar nog Miranda.

Tot drie jaar terug heb ik haar bij mijn weten nog nooit in levende lijve gezien tot Facebook en LinkedIn mij bij haar bedrijf ‘ZALM Interieurontwerp’ bracht. Vanuit haar toenmalige woonplaats Bedum is ze eind 2019 als interieurarchitect gestart onder haar eigen naam. Inmiddels is ze met gezin en bedrijf naar de stad Groningen verhuisd.

Miranda neemt ruim twintig jaar ervaring mee binnen de interieurbranche zo valt op haar mooie website te lezen. Ze is afgestudeerd in de studierichting architectonische vormgeving / interieurarchitectuur aan de kunstacademie in Kampen, later gefuseerd tot ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. In die omgeving deed ze ook haar eerste werkervaring op …

… totdat het gemis van het Hogeland zich steeds meer deed gelden en een onherroepelijke verhuizing het gevolg was. In onze mooie provincie heeft ze vervolgens winkelinterieurs, horecagelegenheden, kantoorpanden en ziekenhuizen van een fraaiere vormgeving voorzien. Zo heeft ze voor Vesta Woonforum aan de hand van persoonlijk gemaakte interieurvoorstellen vele klanten aan een goed en passend interieur geholpen.

Doorgaans is Miranda druk bezig met interieurontwerpen en keukens voor particulieren en bedrijven in stad en ommeland. Hierin komt vaak maatwerk voor zoals ruimtedelers, kasten en armaturen. De laatste periode heeft zij veel aanvragen binnen gekregen voor verbouwingsontwerpen, al dan niet als gevolg van het versterkingstraject.

Naast deze particuliere projecten is daar nog het ontwerp voor Dorpshuis’t Ol Schoultje in Huizinge. Dit ontwerp is zo goed als klaar, er wordt op het moment hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe interieur. Vorig jaar is het nieuwe interieur van dorpshuis Wirdum opgeleverd, met een geweldig resultaat en veel enthousiaste reactie’s als gevolg! Sindsdien wordt dit dorpshuis met grote regelmaat ingehuurd voor vergaderingen en cursussen. Zie de foto linksonder.

Zowel de ondernemer als de particulier kan bij Miranda terecht. Het raakvlak tussen wonen en werken was voor covid al aan het groeien, maar er is nu extra veel werk aan de winkel als het gaat om aangepaste indelingen voor woningen. ‘Een leuke uitdaging wat vraagt om een herziene blik op het wonen en werken van deze tijd!’, aldus Miranda.

En voor bedrijven net zo. ‘Wij hechten steeds meer waarde aan een goede werksfeer en zeker één waarin we ons echt thuis voelen. Ergonomie, akoestiek, licht, kleur en geur zijn daarin belangrijk voor het welbevinden en functioneren van de medewerkers en het thuis voelen van de bewoners.’

Heeft u een stuk grond gekocht en wilt u daar uw droomhuis of bedrijf neerzetten? Of wilt u gaan verbouwen? Aan de hand van uw wensen stelt Miranda een indelingsontwerp voor in de vorm van een 2d en 3d presentatie.

Ook kunt u bij Miranda terecht als u uw woning wilt restylen, waardoor mogelijke verhuisplannen naar de achtergrond verschoven kunnen worden. Of wilt u juist uw huis verkopen? Ook dan kan zij er voor zorgen dat uw woning aantrekkelijker oogt voor de potentiële koper.

‘En vergeet verlichting niet!’, zult u haar vaak horen zeggen. ‘De juiste lichtpunten op de juiste plekken maken het interieur. Zeker als het gaat om de sfeer, maar ook het functionele aspect ervan.’

Wenst u enkel een meubel op maat of een licht- of meubelplan? Of bent u al gebaat bij een goed kleuradvies? Hierin kan zij u ook uitstekend adviseren. Miranda heeft overzichtelijke pakketten binnen het interieuradvies samengesteld, welke zij u aan kan bieden.

Dorpshuis Wirdum (zie voor meer foto’s en achtergrond informatie haar Instagrampagina)

Miranda van Zalm is als geregistreerd interieurarchitect aangesloten bij Bureau Architectenregister, zie link architectenregister: https://www.architectenregister.nl/vind-een-architect/. Het mooie van haar website is dat je door haar portfolio en werkwijze mooi kunt volgen wat ze zoal gedaan heeft en op welke manier ze te werk gaat.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met Zalm Interieurontwerp!

Contactgegevens: Telefoon: 06-10427720. Mailen kan ook, info@zalminterieurontwerp.nl.

Miranda is ook te volgen via Facebook (Facebook Zalm Interieurontwerp), LinkedIn (Miranda van Zalm), Instagram (Instagram Zalm Interieurontwerp) en Pinterest (Pinterest Zalm Interieurontwerp). En surf ook gerust eens naar https://www.zalminterieurontwerp.nl/.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69