Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Petra Hoorn geeft via Mooi-inzicht mooie interieuradviezen aan particulieren en ondernemers!

‘Voor de winkelinrichting zijn de laatste trends heel belangrijk om rekening mee te houden maar dit geldt niet altijd voor de particulier. Daar staan de persoonlijke wensen op nummer één. Het gaat niet om mij al probeer ik vaak wel de nieuwste ontwikkelingen in mijn plannen mee te nemen. Het belangrijkste vind ik dat iedereen moet kunnen wonen en werken in een omgeving die het beste bij hem of haar past.’ Was getekend, Petra Hoorn van Mooi-inzicht!
Petra Hoorn

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69