Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Willem-Ties Oosterhuis

Naam: Willem-Ties Oosterhuis        

Adres, Woonplaats: Bedum 

Leeftijd: 30 

Burgerlijke staat: Samenwonend met vriendin Moniek en zoontje Ties. In de zomer hoop ik ook te trouwen….. 

Beroep: Productspecialist bij HZPC. Wat in het kort neerkomt op het introduceren van nieuwe aardappelrassen voor de friet- en chips-industrie. Daarnaast ben ik ook nog boer en hoop ik straks weer in Roodeschool te wonen om het bedrijf voort te zetten samen met mijn zus en zwager. 

Hobby’s: Tot voor kort altijd nog gevoetbald bij Corenos. Dit viel helaas niet meer te combineren met werk en gezin. Ik mag voor de rest graag een biertje drinken met vrienden/familie. 

Lievelingsgerecht: Niks specifieks, maar 4 keer aardappels per week maak je mij wel blij mee. 

Mooiste film ooit gezien: Er zijn wel een aantal hele mooie films. Maar kan specifiek niks noemen. Netflix is tegenwoordig ook wel een uitkomst. Serietje kijken wanneer het jou uitkomt. Daar staan wel mooie series op zoals Peaky Blinders, Narcos, Breaking Bad, Stranger things, La casa de papel. 

Mooiste sportmoment ooit: Hoe recenter het is gebeurd, hoe meer het nog in je geheugen gegrift staat. Het Champions League seizoen van Ajax vorig jaar was natuurlijk een toppertje. Maar de Elfstedentocht van Maarten van der Weijden is mij ook goed bij gebleven. Helemaal als je bedenkt dat je met 20 baantjes in het zwembad jezelf al een hele kerel vindt maar dan beseft dat dat pas 1 kilometer is. 

Mooiste boek ooit gelezen: Stieg Larsson, Millenium trilogie. Super spannend. Boekjes zoals ‘Inside’ van Voetbal Inside of biografieën van sporters lezen vaak ook wel lekker weg. 

Kijkt het liefst naar: Lekker saai, maar het journaal is altijd wel informatief. Talkshow ook leuk als er leuke gasten zijn, en op zijn tijd goedkope pulp waarbij je niet na hoeft te denken.

Beste popsong aller tijden: Pearl Jam – Black.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Ehhh, geen flauw idee. Niet te bang zijn om een praatje te maken denk ik.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Zonsopgang/ondergang achter de boerderij. Daar word ik oprecht blij van.

Favoriet vakantieland: Moet ik nog ontdekken denk ik.

Mooiste stad: Groningen

Favoriete auto: Als het een beetje auto is en het rijdt relatief goedkoop wordt het vanzelf favoriet.

Waar heb je spijt van: Ik zou achteraf gezien wel dingen anders aangepakt hebben, maar heb niet specifiek ergens spijt van.

Wat zou je ooit nog willen doen: Parachute springen.

Droomvrouw/man: Heb ik niet.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Als iemand acute nood heeft, anders niet.

Hoogtepunt uit het leven: Geboorte van mijn zoon. Ik dacht van te voren dat ik veel te nuchter was om daar een speciaal gevoel aan toe te schrijven, maar toen hij op deze wereld kwam, was ik wel een beetje van mijn stuk. Dat is een moment dat ik koester voor de rest van mijn leven!

Dieptepunt uit het leven: Het klinkt cliché, maar het overlijden of ziek zijn van dierbaren. Dat zijn de momenten dat je beseft dat je moet genieten van het hier en het nu en af en toe ook zeker stil moet staan bij al het mooie en goede wat je hebt. Dat zouden mensen denk ik wel eens wat vaker mogen doen in een tijdperk waarbij we allemaal welvarend zijn, maar er toch nog veel geklaagd en gezeurd wordt.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Jan-Anko Havinga. Een hele gevoelige, diepgaande jongen……

Wat wil je verder nog kwijt: Fijne feestdagen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69