Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Pingel- en handelaars kunnen hart ophalen tijdens de Schuurverkoop Middelstum

Zaterdag vindt in Middelstum een grote schuurverkoop plaats. Maar liefst 62 adressen hebben zich aangemeld van waaruit de enthousiaste bewoners vanuit hun schuur allerlei spullen proberen te verkopen. Deze adressen zijn te herkennen aan een speciale vlag. Om buitenstaanders op weg te helpen zijn er op de Onno van Ewsumlaan 2, Delleweg 15-17 of bij Zalencentrum Vita Nova, Heerestraat 39, speciale plattegronden te verkrijgen. In bijna alle straten in Middelstum is er wel handel te halen. Liefhebbers van het ‘ouderwetse’ pingel-, afding en handelwerk kunnen derhalve hun hart meer dan op halen! Dit allemaal onder het motto, ‘Sla je slag bij de 62 deelnemers met een vlag!’

Deze schuurverkoop is de laatste activiteit van de tot dusver zeer succesvol verlopen feest- en lichtweek in Middelstum dat voor het eerst sinds 2012 weer georganiseerd wordt. Met heel veel verlichte en mooi versierde straten en woningen kunnen ook buitenstaanders hun hart ophalen in Middelstum en zich vergapen aan tal van creatieve versieringen. Daar hebben de afgelopen dagen dan ook al heel veel inwoners van de Ommelanden gebruik van gemaakt.

Maar met de muzikale kroegentocht, het lasergamen in het Asingapark, de knutselkindermiddag, een fotopuzzeltocht en vanavond de spectaculaire Abacustheater met de Wastelanders is sowieso al sprake van een zeer gevarieerd programma. Morgenavond vindt in Zalencentrum Vita Nova de prijsuitreiking plaats en daar treden ook enige stand-up comedians op. Zaterdag volgt dus het slotstuk van de feest- en lichtweek, met de schuurverkoop. Oh ja, niet onbelangrijk om te vermelden, de verkoop geschiedt tussen 10.00 en 16.00 uur! Wees er dus op tijd bij…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69