Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

TechLogics Bedum, Vincent

Het is soms mooi om terug te halen hoe dingen ontstaan. Zo was Vincent aan het begin van dit jaar bij een collega-bestuurslid van mij aan het werk om het netwerk- en Wifi-beheer in huis te optimaliseren. Vincent gaf aan dat hij vooral de hardware-verkoop en reparatie wel wat meer in de omgeving zou willen promoten en mijn collega-bestuurslid noemde mijn naam. Driekwart jaar en heel veel drukte verder is het eindelijk zover, TechLogics van Vincent is de nieuwe (sub)hoofdadverteerder op mijn website!

En dus toog ik onlangs naar de Verbindingsweg in Bedum om eens op locatie nader kennis te maken met deze ICT-techneut en ik raakte onder de indruk van zijn veelzijdigheid. Van het programmeren voor wereldwijd opererende bedrijven tot het repareren van uw computer en alles wat hier tussenin zit. Daarvoor kun je prima bij TechLogics terecht. Zo verzorgde hij nog niet zo lang geleden nog het volledige computernetwerk inclusief systemen van een tandartspraktijk dat onlangs haar deuren opende op het bedrijventerrein in Bedum.

Maar ook voor een nieuwe website of onderhoud aan je bestaande website kun je prima bij TechLogics terecht. Of, zoals hij het zelf zo mooi samenvat op zijn eigen website: ‘Of je nu opzoek bent naar een nieuwe website, een bedrijf die je netwerk en serverbeheer doet, levering van apparatuurhosting voor je diensten of misschien wel een bedrijf waar je de computer heen kan brengen voor reparatie, dan ben je bij TechLogics aan het juiste adres. Ook voor maatwerk web applicaties en backend toepassingen kunnen we je helpen. Wij zijn een allround IT bedrijf met erg veel technische kennis waarmee we voor bijna alle problemen een oplossing hebben.’

Wat ook opvalt op de website zijn de mooie recensies en scores die zijn klanten hem geven. ‘Ook bij ons is het vandaag besteld morgen in huis, ook met computer reparaties. Vandaag gebracht, morgen terug en soms zelfs direct.’

Wat dat betreft is de website dus een mooie adverteerder rijker. En Bedum op het bedrijventerrein een winkel waar je IT-apparatuur kunt kopen, repareren of om advies kunt vragen!

Babbelen met Vincent

Contactgegevens: 050-2115198 / 06-20179386 / info@techlogics.nl

Meer weten over de diensten van TechLogics of zijn portfolio, check dan ook eens www.techlogics.nl!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69