Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Lichtweek schuurverkoop!

De lichtweek komt eraan. Het aftellen is begonnen en de eerste activiteiten worden gepland. Zoals een heuse schuurverkoop op meerdere plaatsen. En niet alleen in Middelstum hoor. Ook u kunt meedoen. Hoe? Even onderstaand bericht goed doorlezen…..

Inwoners van Middelstum en omliggende dorpen opgelet!!! Wij als lichtweek organisatie gaan een tipje van de sluier oplichten van onze programma…. We willen een schuurverkoop organiseren en wel op zaterdag 12 oktober.

Iedereen die spullen wil verkopen vanuit zijn/haar schuur, tuin enz., kan zich op de volgende manieren opgeven: via de Facebookpagina Schuurverkoop  Middelstum, via onderstaande emailadressen of met een briefje in de deur bij onderstaande adressen.

Opgave graag voor 22 september i.v.m. het maken van een plattegrond waar iedereen met zijn/haar adres op komt te staan. Bij de deelnemende adressen is het dan de bedoeling dat u een door u zelf gekozen vlag uithangt, ter herkenning dat u deelneemt aan de schuurverkoop.

Wij zien uw opgave met belangstelling tegemoet!

Emailadressen:

jannekewieringa@gmail.com Heerestraat 10 Middelstum

karinvandijken@home.nl Berkenlaan 1 Middelstum

Voor verdere informatie of vragen volg onze Facebookpagina: Facebook Schuurverkoop Middelstum

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69