Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Westeremden maakt zich op voor haar feestweek!

‘Wil je ook nog wat aandacht schenken aan onze feestweek in Westeremden?’ Het was Alderik van der Ploeg die dit aan mij vroeg. En daar hij net een mooie vluggertjesbijdrage aangeleverd had, later vandaag online, kon ik dit natuurlijk niet weigeren. Daarbij is het voor de saamhorigheid op het Hogeland natuurlijk hartstikke mooi dat er in de kleinere kernen ook van alles georganiseerd wordt:

Vijf dagen feest maar liefst van woensdag 10 t/m zondag 14 juli met daarin verweven opvallend veel Amerikaanse invloeden. Maar ook ‘Heel Westeremden Bakt!’ Voor elk wat wils inderdaad, inclusief mooie bands voor de weekendavonden. Alvast veel feestplezier en gehos toegewenst en uiteraard graag tot ziens namens de organisatie. Want dit festijn wordt als vanouds georganiseerd door Young Ones de Viskenij!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69