Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

‘Make love not war’

Wat is er in 1969 wel niet gebeurd in het Amerikaanse Woodstock dat we het er nu vijftig jaar na dato nog steeds over hebben? Dat onze eigen Harry Loco naar Woodstock vertrekt om daar een concert te geven. Het moet iets magisch en fantastisch geweest zijn. Zelf denk ik dan direct aan de Flower Power en de tijd waarin alles kon. Volgens mij ging het er destijds qua sex, drugs en rock & roll flink om weg vijftig jaar geleden. En dat met een half miljoen bezoekers.

Maar hoe is de link gelegd tussen dit legendarische event en onze eigen Asingapark in Middelstum? Hoe kom je op dit geweldige idee en de bijbehorende bands? Wat komt er allemaal kijken om op 31 augustus Kleintje Woodstock te kunnen organiseren? Zitten er addertjes onder het gras of gooien broedende vleermuizen roet in het eten? Allemaal voer en input om halverwege augustus met twee initiatiefnemers van dit prachtig spektakelstuk door te nemen.

Want met The Outtakes, The Music Boys en onze van oorsprong ‘eigen’ Harry Niehof wordt er een topbezetting het Asingapark binnen gesleept waarbij ook de DJ’s Peter Zuidhof en Thomas Visser een voorname, swingende rol spelen om de voetjes van het grasveld te krijgen. Met tussendoor de hemelse klanken van onze eigen Hippolytuskerktoren. Waarbij ook ontspannen over een heuse Hippiemarkt gewandeld kan worden. En wie zijn toch die regionale muzikanten die hun opwachting maken? ‘Het feest wordt één grote ode aan de artiesten en de sfeer van toen’, zo las ik ergens.

Binnenkort dus een uitgebreid Babbelen met Bert interview over al dit moois. Maar wacht daar maar niet op voordat de kaarten gekocht worden. Want er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar die inmiddels als warme broodjes over de toonbank gaan. Hoe vaak maak je het nog mee dat zoiets op een toplocatie plaatsvindt? ‘Make love not war!’ Het gaat gebeuren op zaterdag 31 augustus. De kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar bij Zalencentrum Vita Nova en Twinset Fashion Middelstum…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69