Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Anura Web Development & Consultancy

Onlangs werd ik aangenaam verrast door een Facebook Messenger bericht van Carlos Zumkehr van Anura Web Development & Consultancy uit Bedum. Ik had al eens eerder contact met hem gehad maar dat ging toen over de website van een gezamenlijke zakelijke connectie. Dit keer wilde hij wat meer weten over het adverteren op mijn website. Vervolgens waren we er snel uit, vandaar dit warm welkom op de adverteerderspagina. Binnenkort komt u middels een uitgebreid interview meer te weten over dit bedrijf en oprichter/eigenaar/programmeur Carlos.

Dienstenpakket

Anura is sinds 2012 actief, zo lezen we op de website, en heeft sinds die tijd diverse websites, applicaties en huisstijlen gemaakt. ‘Wij vinden de gebruikskwaliteit belangrijk want uw klanten zijn immers ook onze klanten. Ze moeten zonder problemen hun weg kunnen vinden op uw website. Wat betreft internettoepassingen kunt u voor het ontwerp, ontwikkeling en/of advies bij ons terecht.’

Grafisch ontwerp van internettoepassingen is een van Anura’s werkzaamheden. Dit beperkt zich niet alleen tot het ontwerpen van websites, maar ook voor een nieuwe huisstijl, App of flyer kunt u prima bij ze terecht. Ook het drukwerk van bijvoorbeeld visitekaartjes en briefpapier kunnen zij voor u verzorgen.

Anura ontwikkelt voornamelijk internettoepassingen zoals websites, webshops, CMS-systemen en maatwerk applicaties. Voor veel websites geldt dat er weinig aandacht besteed wordt aan de optimalisatie van het product. Neem bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van de website. Uiteraard wilt u graag bovenaan in de zoekmachine resultaten komen. En daar kan Anura voor zorgen!

Werkwijze

Als eerste stelt Anura, samen met u, een eisen- en wensenpakket samen. Op het moment dat er een akkoord is voor de opgestelde offerte gaan ze voor u aan de slag. Ze maken aan de hand van uw input een ontwerp. En nadat die door de opdrachtgever goedgekeurd is, kunnen ze beginnen met het realiseren van de website. Deze gaat na akkoord online. Daar houdt het echter niet op want als extra service houden ze uw website bij en passen daar waar nodig aan. Met als eindresultaat een uitstekend product waarmee het prettig werken is.

Nog niet overtuigd? Kijk dan gerust even op www.anurawebdevelopment.nl voor enige voorbeelden en opdrachtgevers. Waarbij voor mij natuurlijk de app ‘Mooi Middelstum’ tot de verbeelding spreekt vol met mooie routes in en door Middelstum.

Babbelen met Carlos

Contactgegevens: T: 050-7370329, mailen kan natuurlijk ook: info@anurawebdevelopment.nl

Anura is ook via Facebook te volgen: Facebook Anura

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69