Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Webdesign Groningen, Marcel Pol

Soms kom je toevallig achter dingen. Zo snuisterde ik vorig jaar het oranje SOOM-boekje eens door. Er stond een advertentie van Webdesign Groningen in. Nieuwsgierig geworden naar het verhaal achter deze onderneming zocht ik het bedrijf op via internet. Hé, Marcel Pol! Die man ken ik. Beide dochters speelden op de lagere school immers regelmatig bij elkaar. Doorsnuisterend op zijn website zag ik gerenommeerde opdrachtgevers als het UMCG en de Rijksuniversiteit Groningen. Zoooooo.

Foto: Annet Eveleens

Vorig jaar liep ik al bellend nog een blauwtje op maar ik mocht het een jaar later nog eens proberen qua mogelijkheden tot adverteren. En dus mag ik hem nu van harte welkom heten in de Club van 55. ‘Het is op zich niet verkeerd dat ze op het Hogeland ook weten wat ik zoal doe.’ Nou ja, daar hoeft Marcel zich gezien zijn portfolio eigenlijk helemaal geen zorgen meer over te maken, dat hij een onbekende is in dit gebied.

Tal van bekende namen en instellingen hier uit de omgeving komen langs. En die lijst moet hoognodig bijgewerkt worden maar het ontbreekt Marcel nogal eens aan tijd. Wat wil je ook. Want voorheen opereerde hij vanuit de Puddingfabriek in Groningen. Nu wordt hij vanuit huis geïnspireerd door de prachtige vergezichten richting Toornwerd en Stitswerd. En dat levert altijd inspiratie op.

‘Webdesign Groningen ontwerpt en realiseert WordPress websites die voor je werken!’ Het is maar dat u het weet. En dat al vanaf 2008. Marcel maakt heldere, zoekmachine vriendelijke ontwerpen voor websites. Vormgeving en zoekmachine optimalisatie staan centraal bij Webdesign Groningen. Nu wordt het even wat technischer want hij kiest voor WordPress als CMS. ‘Wordpress websites zijn gebruiksvriendelijk, flexibel en bijzonder zoekmachine-vriendelijk!’ Naast het maken van een nieuwe website, geheel naar uw wensen en ideeën ingericht, kunt u er ook voor kiezen om uw huidige website naar WordPress om te zetten.

Nog een voordeel van WordPress is dat deze websites relatief makkelijk zijn uit te breiden door de vele plugins die beschikbaar zijn. En Marcel kent uiteraard de technieken die bepalen dat uw website doorkomt in Google.

Meer weten van of over Marcel? Hij is als volgt te bereiken: T: 06-15118101 of info@webdesign-groningen.com

Werp voor meer informatie ook gerust eens een blik op zijn website: www.webdesign-groningen.com

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69