Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Voorjaars Volleybaltoernooi Middelstum komt er weer aan….

Kunt u het zich nog herinneringen? De volleybaltoernooien die vroeger in de oude sporthal in Middelstum gehouden werden? Twee weken lang strijd met vele ploegen en met intens meelevende toeschouwers langs de lijn? Prachtige herinneringen om aan terug te denken. Samen met je straat, bedrijf of vriendenclubje gaan voor langdurige rally’s. Uiteindelijk afgerond met een lekkere, onhoudbare smash of een slim tikje net over het net. Daarmee de tegenstander in vertwijfeling achterlatend.

Tijden die nooit weer komen of……. Na twee achtereenvolgende jaren één volleybalavond georganiseerd te hebben, was vorig jaar het moment daar dat er een week in onze nieuwe Hippolytushal gesport kon worden. En wat was het een succes waarbij vele teams hun sportieve kunsten vertoonden. Oude tijden herleefden weer een beetje. En dus organiseert de volleybalvereniging ook dit jaar weer vol overgave een Voorjaars Volleybaltoernooi en wel van 20 tot en met 24 mei.

Ook deze editie is weer heel geschikt om met een bedrijven-, sport-, vrienden- of straatteam mee toe doen. U heeft nog even de tijd om een potentieel ‘winnend’ team om u heen te verzamelen maar uiterlijk 12 mei dient uw ploeg opgegeven te zijn via volleybalmiddelstum@gmail.com. Uiteraard is er ook dit jaar weer een A- en B-poule zodat zowel de geoefende volleyballer als de (beginnende) recreant volop aan zijn of haar trekken kan komen…..

Mochten er nog aanvullende vragen zijn, dan staan de volgende personen van de organisatie graag klaar om u verder te informeren:

Thea Bouwman: 06-25484466

Renate v.d. Laan: 06-18847676

Jakob Krijgsheld: 06-54950508

Rob Ellens: 06-20104216

Graag tot ziens!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69