Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Sunsation 2019, De Klimaatgroep Hollandse Avond

Sunsation 2019 wordt als vanouds afgesloten met de Hollandse Avond. Mede mogelijk gemaakt door Klimaatgroep Holland. Een prachtige afsluiter van deze twee feestweekenden natuurlijk. Deze avond heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De laatste jaren was dit evenement, met een hoog reüniegehalte, zelfs stijf uitverkocht! Het is dus zaak om tijdig kaarten te kopen want op de voorverkoopdag liep het al storm. Ook niet zo verwonderlijk door de heerlijke programmering van de 31e editie van Sunsation. Hierbij wordt ook voor deze editie weer gebruik gemaakt van twee podia in twee verschillende tenten: DJ Roy’s Donderende Mainstage en Stefan’s Ronkende Rockpodium.

Tino Martin

In 2017 en 2018 staat Tino voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome en geeft hij een uniek concert op Ibiza. Hij brengt tevens het album ‘Hoe ik het zie’ uit en mag voor de 2e keer de Edison Popprijs in ontvangst nemen. In oktober 2018 verschijnt de live registratie van zijn concert ‘In the Round’ in de Ziggo Dome en brengt hij het album ‘Thuis komen pas de tranen’ uit, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is.

Op 8 juni 2019 geeft Tino Martin zijn grootste concert uit zijn carrière in het Olympisch stadion, maar eerst staat hij op zaterdag 13 april op de mainstage van de Klimaatgroep Hollandse Avond!

Ancora

In juni 2013 maakt Nederland door middel van de single ‘Vrij als de wind’ voor het eerst kennis met Ancora. Twee maanden later volgt het gelijknamige debuutalbum. Ancora trekt met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop veel aandacht. Het motto van deze groep luidt ‘Ancora moet je niet alleen horen, Ancora moet je ook zien!’. Een gegeven dat ze elk optreden meer dan waar maken. In 2016 en 2017 schitterden ze al een keer eerder op Sunsation!

Kevin Paré

Met zijn zelfgeschreven, frisse popsongs weet de sympathieke Groninger zanger Kevin Paré het publiek te bekoren. Dat is ook niet zo verwonderlijk want van kinds af aan stroomde de liefde voor muziek door zijn aderen. In augustus 2018 brengt Kevin zijn nieuwste single uit: ‘Ik Kom Eraan’.  “Nieuwe muziek uitbrengen voelt voor mij als landen op de plek van bestemming.” En die bestemming is zaterdag 13 april Sunsation Middelstum. Het zal ongetwijfeld als een thuiswedstrijd voelen… 

Dolly en zien Tarrels

De liefhebbers van de stevige boerenrock kunnen zich helemaal uitleven met Dolly en zien Tarrels, de vierkoppige Drentse band die al dik tien jaar rockervaring met zich meeneemt. Met Jovink en de Voederbietels en Normaal als grootste inspiratiebronnen. Ze kunnen zich tijdens Sunsation helemaal uitleven. Hun laatste single heet immers niet voor niets ‘Feessie in de tent’!

Høksons

‘Dampend, stampend, rechttoe & rechtan!’ We hebben het nu natuurlijk over Høksons. Niks geen gladde covershow met net iets te kinky pakjes, maar een knetterharde en met een vette knipoog overgoten pure ‘Veenkoloniale Rock & Rollshow’, vol met eigen werk.

Last but not least: DJ Roy

DJ Roy loves Sunsation, Sunsation loves DJ Roy. En dit jaar al weer voor de 11e (!) keer! Hij is niet meer weg te denken tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond en maakte de opmars aan den lijve mee. Tijdens zijn eerste bezoek aan Middelstum trok deze avond nog geen 1.000 bezoekers. In de voorgaande jaren was de Avond stijf uitverkocht met een krachtige golden shower van bierdruppels vanaf het dak van de dampende feesttent als gevolg!

Dat DJ Roy Keuter één van de meest geboekte, beste en meest gerespecteerde DJ’s van Nederland is, hoef je de  bezoekers van Sunsation dus niet meer uit te leggen. Want ook internationaal kun je hem tegenkomen. Van de Skihutten in Oostenrijk en Frankrijk tot de mooiste en vetste zomerfeesten aan de Spaanse Costa’s. Maar Sunsation staat dus al een jaar van te voren in zijn agenda. Want DJ Roy loves Sunsation en andersom uiteraard ook! Spektakel gegarandeerd!

De kaarten kosten €17,50 in de voorverkoop. Wees er heel snel bij want het is bijna uitverkocht!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69