Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
Zonnehuisje

Kegel & Partycentrum De Zeearend Zoutkamp

Je kunt alle kanten op in Kegel & Partycentrum De Zeearend van Gerrit Arkema en Betty Rispens, verdeeld over meerdere zalen. Heel geschikt voor (bedrijfs)feesten, partijen, bruiloften en kinderfeesten. Waarbij naast het kegelen ook Oud-Hollandse spelletjes gespeeld kunnen worden of de Karaoke-zangkunsten ten gehore kunnen  worden gebracht. In overleg is heel veel mogelijk. Inclusief diverse mogelijkheden zoals gourmetten, barbecueën, koude en warme buffetten of een gezellige Zoutkamper hapjesavond…..
De Zeearend

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL 108306987B01