Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Familie Sikkema beëindigt uitvaartwerkzaamheden in Baflo en omstreken, Uitvaartverzorging Aaldert ten Have neemt het over

Onlangs heeft de familie Sikkema na een dienstverband van 35 jaar aangegeven per 1 januari van dit jaar te stoppen met de uitvaartverzorging voor de uitvaartvereniging Memento Mori in Baflo, Rasquert en Den Andel.  Uitvaartverzorging Aaldert ten Have uit Middelstum is bereid gevonden om de uitvaartwerkzaamheden over te nemen. Ten Have heeft al een paar jaar samengewerkt met de familie Sikkema en is dus geen onbekende meer in Baflo en de directe omgeving. Hierdoor blijft de zorg die zo vertrouwd is in het gebied bestaan, denk hierbij aan de dragers bij de plechtigheid. Ook niet leden van de uitvaartvereniging kunnen uiteraard gebruik maken van de diensten van Uitvaartverzorging Aaldert ten Have.

De uit Middelstum afkomstige Ten Have is 59 jaar en inmiddels zo’n tien jaar actief in de uitvaartverzorging. Eind 2017 is hij voor zichzelf begonnen. Ten Have hierover: ‘Het verzorgen, ontzorgen en de omgang met mensen zijn de aspecten die me het meest raken in dit vak. De familie bijstaan in een moeilijke en verdrietige periode in hun leven. En er voor zorgen dat in goed overleg een respectvolle begrafenis of crematie geregeld wordt. Ik geef de familie graag de gelegenheid om ze dingen zelf te laten doen wanneer hier behoefte aan is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen en kisten van hun dierbare.’

‘Ik vind het belangrijk dat mensen in een verdrietige en zware periode in hun leven toch tevreden zijn over de uitvaart en het voortraject hier naar toe en ik ontzorg waar nodig. Dat maakt dit vak ondanks alle pijn en verdriet toch zo mooi!’

Mocht u meer informatie willen, bel of mail dan gerust. Aaldert is telefonisch te bereiken op 06-48647246. Mailen kan ook: fam-tenhave@ziggo.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69