Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Voorverkoopdag Sunsation komt er weer aan!

De agenda’s kunnen getrokken worden want op zaterdag 26 januari vindt weer de Sunsation voorverkoopdag plaats. Als vanouds in The Rising Sun aan de Geertruida Alberdastraat 5 in Middelstum. Na de daverende jubileumeditie van vorig jaar keert het muziekfestival terug naar de hopelijk iets warmere maand april. Want de Russische beer die tijdens de 30e editie in maart 2018 het festivalterrein teisterde zal niet licht vergeten worden.

Maar terug naar de voorverkoopdag! Deze duurt als vanouds van 10.00 tot 16.00 uur en er kan uiteraard weer tientallen euro’s voordeel gescoord worden middels aantrekkelijke kortingen op kaarten en munten. De kortingen kunnen oplopen tot 50%! Als extra service kan er ook dit jaar gewoon weer gepind worden. Voor de twee vrijdagavonden vindt geen voorverkoop plaats, deze tickets zijn alleen ’s avonds aan de deur verkrijgbaar. Houders van een toegangskaart voor de zaterdag kunnen op de voorafgaande vrijdagavond gratis naar binnen.

De programmering is iets gewijzigd ten opzichtige van het vorige jaar. Sunsation 2019 start op vrijdag 05 april met Back to the 90s en 00s. Een dag later is dan het Dance Event. Programmeur Eling Zuidhof is al weer druk in de weer om een aantrekkelijke line-up neer te zetten. Een week later vindt op vrijdag 12 april Sunsation Live plaats en deze 31e editie finisht als vanouds met de inmiddels immens populaire Klimaatgroep Hollandse Avond. Het programma voor Sunsation wordt maandag 21 januari bekend gemaakt! Check voor meer info www.sunsation.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69