Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Hugo Zijl Schilderwerken Bedum

Zo gek is het eigenlijk niet dat ik Hugo Zijl benaderd heb als nieuwe website-adverteerder. Want hij is onlangs samen met zijn vrouw Janien verhuisd naar een prachtig nieuwbouwhuis plus loods op de Verbindingsweg in Bedum. De familie Zijl is een echte ondernemersfamilie want Janien is de eigenaresse van JZ Transport. Beide bedrijven zijn nu op het industrieterrein van Bedum verenigd. Het gezin Zijl, inclusief dochter Eline, is bij het fraaie bedrijfspand gaan wonen. Genoeg stof om over te babbelen dus.

Maar in dit verhaal staat de schilder Zijl centraal. Hugo is 37 jaar en neemt inmiddels twintig jaar schilderervaring met zich mee. In 2005 besloot hij op zijn 24e om voor zichzelf te beginnen, eigenlijk zo maar van de ene op de andere dag. Een beslissing waar hij nooit spijt van gehad heeft. Inmiddels werken er bij H. Zijl Schilderwerken vier schilders, inclusief de baas zelf.

Hugo leerde de fijne kneepjes van het vak van een oud collega uit Pieterburen. ‘Ik kon hem in het begin wel schieten! Hij liet mij bijvoorbeeld eerst zes keer één en dezelfde drempel schilderen totdat hij vond dat het resultaat perfect was. Het heeft uiteindelijk wel geholpen. Ik probeer hem jaarlijks te bezoeken om oude herinneringen op te halen.’

Schilderen, behangen en glaszetten zijn de specialiteiten van Hugo en zijn crew. ‘We kunnen zowel in het binnen- als in het buitenwerk prima uit de voeten. Het schilderen van mooie, wat oudere huizen vinden we misschien wel het mooist. Dit is vaak wat verfijnder schilderwerk en het vereist iets meer geduld en vakmanschap.’ Maar ook voor diverse wand- en plafondafwerkingen en houtrotreparatie kunt u prima bij deze Beemer schilder terecht. Het vertrouwen van zijn klanten gaat soms zo ver dat ze hun huissleutel aan hem afgeven. Iets wat gekoesterd wordt.

Het werk bestaat grotendeels uit het onderhoudsschilderwerk aan woningen van particulieren, maar ook voor bedrijven, scholen, en stichtingen kunt u prima bij Zijl Schilderwerken terecht. Kwaliteit en service, dat is wat hij wil én kan garanderen.

Nieuwsgierig geworden? Hugo is te bereiken via 06-15151616 of per mail: info@zijlschilderwerken.nl

Babbelen met Hugo

Check ook eens zijn mooie website met daarop vele voorbeeldprojecten: www.zijlschilderwerken.nl

Zijl Schilderwerken is ook te volgen via Facebook: Facebook Hugo Zijl Schilderwerken.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69