Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Er mag weer gegriezeld worden in Middelstum dankzij 80 (!) spoken….

Tjonge, jonge, wat heb ik twee jaar geleden genoten van onze deelname aan de spooktocht in en door Middelstum en omstreken. Al is gegriezeld misschien wel een veel beter woord. Want hoewel je zenuwen strak gespannen zijn, je weet immers dat er onheil op de loer ligt, word je toch aldoor weer verrast door het Spookteam. Dat begint eigenlijk al bij binnenkomst in Zalencentrum Vita Nova waar de griezelsnacks al klaar staan. Na een korte introductie door de opperspook, inclusief levende maren, ga je dan de donkere straten en bossen in….. Binnenkort mogen we weer, en wel op zaterdag 6 oktober.

De organisatie, bestaande uit Albert Mulder, Linda Medema, Arent Westing, Jeroen Medema, Sylvia van Dijken, en Geert en Henriëtte de Jonge, kunnen in deze derde editie gebruik maken van de diensten van maar liefst 80 spoken. En die moet je tijdens een wandeltocht van ongeveer anderhalf uur maar zien te trotseren. Spektakel gegarandeerd, lijkt mij. Omdat gedeelde smart halve smart is, mag je je als groep van maximaal acht personen opgeven. Dit kan via het mailadres spooktochtmiddelstum@hotmail.com. Tijdens de speelweek werd er door de jongste jeugd al warmgedraaid, wat een enorm gegil opleverde.

En laten we wel zijn, ons dorp leent zich hier ook perfect voor. ’s Avonds griezelt Ewsum en haar borgterrein ons toe. Zeker als de volle maan door de bomen van de oprijlaan schijnt. En dan heb je het oude en nieuwe Middelstumer bos nog. Hier spelen zich in de diepe duisternis vaak activiteiten af die het daglicht niet kunnen verdragen. Durft u deze plaatsen wel te betreden wanneer het daglicht plaats gemaakt heeft voor het donker?

De avond start om 19.00 uur en duurt tot 00.30 uur. De kosten bedragen €7,50 per persoon, dit is inclusief een consumptie tijdens de gezellige nazit in Vita. Dan maak je ongetwijfeld kans om kennis te maken met de personen achter de spookachtige outfits. Misschien zijn ze na afloop wel een stuk aardiger en gezelliger. We gaan het weer meemaken….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69