Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

AED-commissie Middelstum gaat weer Elstar appels verkopen!

Wat heeft u lang op deze actie van de Stichting AED commissie Middelstum moeten wachten. De vorige twee jaren kon u ons vlak voor de zomervakantie vinden in het standje van Plus Tuitman waar we vol overtuiging onze Elstar appels aan de man brachten. Maar dit jaar is de aanvoer van deze lekkere appels ernstig vertraagd. Vandaar dat we u deze nu pas op zaterdag 29 september aan kunnen bieden. De locatie is gelukkig nog steeds hetzelfde. Langs deze weg alvast een woord van dank aan Johan Tuitman voor het faciliteren van deze bijzondere actie! Hard/t nodig inderdaad om geld in te zamelen voor onze commissie. Het hoe en waarom vindt u in onderstaande wist u datjes:

Wist u dat?

De AED-commissie Middelstum uit de volgende leden bestaat: Simone van Dijken (penningmeester), Pier Smit (voorzitter), Rob Ellens en Bert Koster (secretaris). We zijn nog op zoek naar een nieuw bestuurslid. Interesse? Schiet dan gerust een van de overige commissieleden aan!

Alleen al de jaarlijkse controle en eventuele herstelwerkzaamheden van de 7 AED’s die onder ons beheer vallen ongeveer €1500,- kost? En dan hebben we het nog niet eens over de reserveringskosten want de aanschaf van een nieuwe AED is een kostbare zaak.

De AED-commissie zich ook bezighoudt met het organiseren van trainingen en voorlichting geeft?

Wij de Plus hartelijk danken voor het faciliteren van deze actie! Overigens kunt u ook het flessenstatiegeld bij de PLUS voor een periode van enige weken doneren aan de AED-commissie!

Wij in de week van 15 t/m 20 oktober ook bij u in Middelstum langskomen om te collecteren? En dat we daarvoor nog vrijwilligers zoeken. Dus mocht u twee of drie straten voor uw rekening willen nemen, dan zij wij daar hartstikke blij mee!

Appel-geld
Uw appel-geld is dus hard nodig voor een hart veilig Middelstum. Wilt u ook gezond en ontspannen het weekend in? Koop dan uw appelen op zaterdag 29 september bij de Plus in Middelstum. Wij staan binnen met smart op u te wachten vanaf 08.45 uur tot de voorraad strekt!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69